Exiland Backup Professional

Exiland Backup Professional

Versi:
5
Basa:
English, Українська, Deutsch, Русский...

Ngundhuh Exiland Backup Professional

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Exiland Backup Professional
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:

Gambaran

Exiland Backup Professional – alat sing kuat kanggo nyelehake data. Piranti lunak ndhukung macem-macem gawe serep sing bisa digawe kanthi otomatis ing jadwal utawa kanthi manual ing panyuwunan pangguna. Exiland Backup Professional mbisakake gawe serep drive lokal lan eksternal, komputer disambungake menyang jaringan lokal, server FTP utawa SSH lan operator data. Piranti lunak bisa ngompres cadangan menyang arsip ZIP nalika nyetel tingkat komprèsi, pamisah arsip menyang volume lan enkripsi. Exiland Backup Professional ndhukung backup data multithreaded, mbusak file asli lan duplikat backup menyang disk utawa server liyane. Piranti lunak ngijini sampeyan ndeleng file ing serep lan mulihake menyang panggonan asli utawa folder kasebut. Exiland Backup Professional uga bisa ngatur beban ing prosesor lan ngatur tugas sajrone eksekusi.

Fitur utama:

  • Backup multithread
  • Gawe serep saka sumber lokal lan eksternal
  • Setelan tingkat komprèsi
  • Enkripsi
  • Mulihake file serep individu
  • Kemampuan kanggo mbusak data sumber

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Data cadangan data kasebut. Piranti lunak mbisakake nylametake salinan kasebut ing operator data, mesin lokal utawa FTP-server.

Komentar ing Exiland Backup Professional

Exiland Backup Professional software sing gegandhengan

Lan lunak kanggo nggunakake gampang waras data saka macem-macem ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Piranti lunak ndhukung hard drive lan sistem file saka macem-macem.
Ngundhuh
Gratis
English
sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, 한국어
Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Trep tegese kanggo mulihake kaleresan dibusak utawa ilang file. Piranti lunak ndhukung spektrum sudhut komponen sistem beda kanggo Recovery data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngobati data saka macem-macem jinis sing amarga penggusuran sengaja, serangan virus utawa kerusakan hard disk.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Iki minangka kumpulan aplikasi lan keperluan kanggo nguji, ndandani lan ndandani masalah komputer sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe cadangan kabeh harddisk utawa data kapisah. Piranti lunak ndhukung tingkat kompresi lan rekaman sing dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English
Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: