Photo! Editor

Versi:
1.1
Basa:
English

Ngundhuh Photo! Editor

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Photo! Editor

Gambaran

Foto! Editor – a editor kuat sing ngandhut pesawat gedhe pribadi bisa gambar lan foto digital. Fitur utama saka piranti lunak kalebu: abang mripat njabut, gambar werna nambah, karikatur nggawe, nambah saka cahya efek, digital gangguan aman, sharpening utawa kajelasan saka gambar, gambar cropping etc Photo! Editor ngandhut mode ngendi piranti lunak otomatis migunakake kabeh pribadi lan milih setelan perlu kanggo asil optimal. Piranti lunak nawakake pesawat kebak saringan retouching kanggo ndandani foto lawas.

Fitur utama:

  • A pesawat gedhe pribadi kanggo nggarap gambar
  • Mode nggunakake otomatis pribadi
  • Njabut saka cahya lan werna gembrebek ing foto
  • Kumpulan Processing saka gambar

Komentar ing Photo! Editor

Photo! Editor software sing gegandhengan

Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor Graphic karo pesawat saka sudhut functionalities. Piranti lunak ndhukung karya karo proyèk prasaja utawa Komplek lan mbisakake kanggo nyimpen ing macem-macem format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Iki minangka piranti lunak karo macem-macem sikat sing ndhukung lapisan lan prasetel kanggo nggawe gambar digital kanthi nggunakake tablet grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki nduweni perangkat standar kanggo nggarap gambar format JPEG tanpa risiko ngilangi kualitas asli.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka editor grafis kanggo gambar digital sing ngemot set alat lukisan kanthi setelan fleksibel.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang nggunakake piranti lunak mundhak kesempatan saka webcam sak komunikasi ing chats video beda utawa utusan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: