Photo! Editor Photo! Editor

Ngundhuh Ngundhuh Photo! Editor

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Foto! Editor – a editor kuat sing ngandhut pesawat gedhe pribadi bisa gambar lan foto digital. Fitur utama saka piranti lunak kalebu: abang mripat njabut, gambar werna nambah, karikatur nggawe, nambah saka cahya efek, digital gangguan aman, sharpening utawa kajelasan saka gambar, gambar cropping etc Photo! Editor ngandhut mode ngendi piranti lunak otomatis migunakake kabeh pribadi lan milih setelan perlu kanggo asil optimal. Piranti lunak nawakake pesawat kebak saringan retouching kanggo ndandani foto lawas.

Fitur utama ing:

  • A pesawat gedhe pribadi kanggo nggarap gambar
  • Mode nggunakake otomatis pribadi
  • Njabut saka cahya lan werna gembrebek ing foto
  • Kumpulan Processing saka gambar

Komentar tumrap Photo! Editor:


Photo! Editor Lunak related:


Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Foto  

Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français

Foto  

Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Foto  

Editor Graphic karo pesawat saka sudhut functionalities. Piranti lunak ndhukung karya karo proyèk prasaja utawa Komplek lan mbisakake kanggo nyimpen ing macem-macem format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Emulators  

Platform lengkap kanggo virtualisasi sistem operasi beda. Perangkat lunak kasebut nyedhiyakake alat kanggo ngatur mesin virtual kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Cd  

Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Antiviruses  

Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

E-mail  

Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: