Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security

Versi:
23.0.22.97
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Bitdefender Internet Security

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Bitdefender Internet Security
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Bitdefender Internet Security – antivirus modhèrn kanthi proteksi data pribadi lan firewall. Piranti lunak ngreksa data privasi marang phishing lan penipuan, ndeteksi situs angkoro, ngenali pranala mbebayani ing jaringan sosial, ngeculake lalu lintas internet kanthi VPN, pamblokiran nyoba ngobrol webcam lan nglindhungi macem-macem jinis serangan web. Yen komputer sampeyan kena inféksi rootkit, Bitdefender Internet Security ngijini sampeyan kanggo mbatalake sistem ing lingkungan sing aman lan nyegah ngluncurake aplikasi angkoro bebarengan karo sistem. Piranti lunak ngandhut browser sing dibangun kanggo ngreksa operasi perbankan lan pangurus sandhi kanggo nyimpen data akun utawa ngisi formulir web. Bitdefender Internet Security ngecek sistem, aplikasi lan sambungan Wi-Fi kanggo ancaman, nyegah owah-owahan tanpa izin menyang data pribadhi lan mblokir sembarang dampak negatif saka malware ing PC. Uga, Bitdefender Internet Security nawakake sampeyan nggunakake modul kontrol parental kanggo matesi anak saka isi sing ora patut ing internet.

Fitur utama:

  • Proteksi multi-level marang ancaman virtual
  • Operasi perbankan aman
  • Pangatur sandhi, VPN, enkripsi file
  • Scanner keruwetan
  • Ngontrol wong tuwa

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Nyoba
Iki minangka solusi antivirus modern kanggo ningkatake pangayoman data pribadhi marang serangan web, penipuan, spam, rootkit, ransomware, lan spyware.
Nyoba
Iki minangka produk antivirus modern kanggo nglindhungi komputer saka ancaman sing paling mbebayani, nglawan serangan web, nglawan penipuan lan nyimpen data privasi.

Komentar ing Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security software sing gegandhengan

Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka produk keamanan kanggo nyegah malware, mblokir situs web mbebayani, ngreksa marang ancaman online lan mriksa email.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus kasebut kanthi efektif ngilangake malware lan ngalang-alangi infèksi luwih saka komputer sampeyan kanthi penyerang sing padha.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus iki nduweni database modern tandha virus lan teknologi proaktif kanggo njaga komputer marang ancaman lokal lan jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English
Antivirus iki ndhukung analisis perilaku, firewall, scanner maya, HIPS, kothak wedhi lan teknologi pangayoman modern liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus iki nduweni proteksi virus modern, teknologi deteksi malware perilaku lan firewall kanggo keamanan internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
Utang iki ngresiki registri saka entri residual Avira sing disimpen ing sistem kasebut sawise ngilangi produk utama perusahaan kanthi cara tradisional.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo defragment file lan folder individu tanpa perlu defragment kabeh harddisk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: