WindowsKeamananPerlindhungan lengkapBitdefender Internet Security
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Bitdefender Internet Security – antivirus modhèrn kanthi proteksi data pribadi lan firewall. Piranti lunak ngreksa data privasi marang phishing lan penipuan, ndeteksi situs angkoro, ngenali pranala mbebayani ing jaringan sosial, ngeculake lalu lintas internet kanthi VPN, pamblokiran nyoba ngobrol webcam lan nglindhungi macem-macem jinis serangan web. Yen komputer sampeyan kena inféksi rootkit, Bitdefender Internet Security ngijini sampeyan kanggo mbatalake sistem ing lingkungan sing aman lan nyegah ngluncurake aplikasi angkoro bebarengan karo sistem. Piranti lunak ngandhut browser sing dibangun kanggo ngreksa operasi perbankan lan pangurus sandhi kanggo nyimpen data akun utawa ngisi formulir web. Bitdefender Internet Security ngecek sistem, aplikasi lan sambungan Wi-Fi kanggo ancaman, nyegah owah-owahan tanpa izin menyang data pribadhi lan mblokir sembarang dampak negatif saka malware ing PC. Uga, Bitdefender Internet Security nawakake sampeyan nggunakake modul kontrol parental kanggo matesi anak saka isi sing ora patut ing internet.

Fitur utama:

  • Proteksi multi-level marang ancaman virtual
  • Operasi perbankan aman
  • Pangatur sandhi, VPN, enkripsi file
  • Scanner keruwetan
  • Ngontrol wong tuwa
Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security

Versi:
24.0.16.95
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Bitdefender Internet Security

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: