XMind XMind

Ngundhuh Ngundhuh XMind

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

XMind – lunak kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sanèsipun. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe idea dhasar lan nambah informasi anyar kanggo ing urutan wigati, ing wangun mlebu nalar, kaya wit-witan utawa sirkuit sanès. XMind mbisakake kanggo ngowahi bagean tartamtu ing sirkuit, nambah gambar utawa pranala, priksa ing ortografi teks lan nginstal status beda kanggo nilai. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake sirkuit bareng karo panganggo liyané utawa nglindhungi saka akses ora sah kanthi nggunakake sandhi. XMind uga ngijini kanggo ngatur werna latar mburi, nyetel paramèter font lan nerbitaké sirkuit ing internet.

Fitur utama ing:

  • Nitahaken saka sirkuit ing macem-macem formulir
  • Suntingan saka sirkuit
  • Dhukungan kanggo akses umum
  • Akeh pribadi kanggo nyetel
  • Interaksi karo piranti lunak sing padha

Komentar tumrap XMind:


XMind Lunak related:


nglumpukake  

Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

nglumpukake  

Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

nglumpukake  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet  

Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

piranti lunak kanggo remot akses menyang komputer utawa server liwat internet, bisa mbatalake ngontrol desktop.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Piranti lunak kanggo akses trep kanggo Camping kerep digunakake. Lunak nyedhiyakake akses cepet menyang favorit dening pinning pranala ing taskbar.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyeleh file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd   Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Ekstensi  

Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mulihake data ilang utawa sengaja dibusak saka iOS-piranti kalebu saka "Smartphone bricked".

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Enkripsi  

Piranti lunak wis dirancang kanggo wewenang otomatis ing macem-macem situs. Software nyimpen formulir registrasi kapenuhan lan informasi liyane ing panyimpenan enkripsi.


Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: