XMind XMind

Ngundhuh Ngundhuh XMind

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

XMind – lunak kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sanèsipun. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe idea dhasar lan nambah informasi anyar kanggo ing urutan wigati, ing wangun mlebu nalar, kaya wit-witan utawa sirkuit sanès. XMind mbisakake kanggo ngowahi bagean tartamtu ing sirkuit, nambah gambar utawa pranala, priksa ing ortografi teks lan nginstal status beda kanggo nilai. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake sirkuit bareng karo panganggo liyané utawa nglindhungi saka akses ora sah kanthi nggunakake sandhi. XMind uga ngijini kanggo ngatur werna latar mburi, nyetel paramèter font lan nerbitaké sirkuit ing internet.

Fitur utama ing:

  • Nitahaken saka sirkuit ing macem-macem formulir
  • Suntingan saka sirkuit
  • Dhukungan kanggo akses umum
  • Akeh pribadi kanggo nyetel
  • Interaksi karo piranti lunak sing padha

Komentar tumrap XMind:


XMind Lunak related:


nglumpukake  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

nglumpukake  

Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ekstensi  

A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Foto  

A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English

Emulators  

Alat kanggo muter game ing GameCube lan Wii nyenengake game. Piranti lunak mbenakake kualitas gambar lan ngijini nggunakake joysticks game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Scanner antivirus kuat kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Piranti lunak dianyari kerep kanggo mesthekake negara saiki data antivirus.


Telpon  

Gampang kanggo nggunakake Pangatur file ing piranti Sony. Piranti lunak ndhukung nganyari aplikasi lan sistem operasi piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: