Movavi Video Editor

Versi:
14.5
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Movavi Video Editor

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Movavi Video Editor
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Movavi Video Editor

Gambaran

Movavi Video Editor – lunak banget bisa karo file video. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut beda pribadi, saringan lan efek kanggo ngrampungake Processing video. Movavi Video Editor mbisakake kanggo nambah file swara kanggo video sing, nampilaké subtitles, Cut utawa lim video tanpa rusak kualitas. Piranti lunak iku bisa kanggo nggawe video lan jupuk audio saka piranti disambungake menyang komputer utawa sumber liyane. Movavi Video Editor ngijini sampeyan kanggo ngekspor asil karya minangka video kanggo piranti seluler, nyimpen ing perlu format audio utawa video lan nerbitaké ing layanan video beda.

Fitur utama:

  • Himpunan saringan lan efek kanggo Processing video
  • Nambahake saka subtitle lan soundtrack
  • Nyetel setelan video
  • Nyimpen file ing format media perlu

Komentar ing Movavi Video Editor

Movavi Video Editor software sing gegandhengan

Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi video, download 4K utawa HD video, nggawe gelaran karo musik latar mburi lan ngowahi file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A alat kuat Ngonversi file Dugi format sing beda. Nanging ndhukung kemampuan kanggo ngatur setelan sak konversi file.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo bisa karo file video lan Ngonversi kanggo macem-macem format. Lunak dianggo karo subtitles lan ngijini sampeyan kanggo aplikasi saringan utawa codecs nalika nindakake.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngowahi file populer saka siji format liyane. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur kualitas konversi lan ngundhuh video saka layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngowahi lan proses file video saka macem-macem format kalebu HD. Software ndhukung akeh efek lan saringan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: