Sistem operasi: Windows
Babagan: Pendidikan
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Maxima
Wikipedia: Maxima

Gambaran

Maxima – sistem aljabar komputer bisa karo ungkapan simbolik lan angka. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi kanggo turunan, integral, expansion ing seri, Transformasi Laplace, solusi saka himpunan pepadhan diferensial biasa, sistem pepadhan linear etc. Maxima mbisakake-dhuwur tliti petungan angka nggunakake sedaya wilangan, bagian sekedhik pas utawa global-tliti ngambang nomer-point. lunak uga ngijini sampeyan kanggo mbangun 2 lan 3 fungsi grafis dimensi utawa data statistik.

Fitur utama:

  • Bisa karo ungkapan simbolis lan angka
  • Dhukungan saka macem-macem jinis saka petungan
  • Kemampuan kanggo mbangun grafis 2 lan 3 dimensi
Maxima

Maxima

Versi:
5.43.2
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Maxima

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Maxima

Maxima software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: