MyPhoneExplorer MyPhoneExplorer

Ngundhuh Ngundhuh MyPhoneExplorer

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

MyPhoneExplorer – lunak kanggo bisa karo data saka telpon Sony Ericsson lan piranti Android. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur kontak telpon, telpon, SMS, entri panjadwal, etc. MyPhoneExplorer ndhukung sinkronisasi saka piranti lan komputer kanthi nggunakake kabel-sambungan, Wi-Fi utawa Bluetooth. Software nampilake status memori, tingkat sinyal, daya baterei, lan informasi liyane babagan piranti. Uga MyPhoneExplorer mbisakake kanggo serep file saka macem-macem kang disimpen ing piranti.

Fitur utama ing:

  • Obah, Nyalin lan mbusak file
  • Saged kontak, telpon lan SMS
  • Gawe serep
  • Nampilake informasi bab piranti

Komentar tumrap MyPhoneExplorer:


MyPhoneExplorer Lunak related:


Telpon  

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngontrol sistem file saka piranti Android lan ngundhuh aplikasi, game utawa isi liyane saka pasar populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nyedhiyani akses superuser kanggo samubarang fungsi piranti Android lan setelan tanpa watesan saka Produsèn.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Telpon  

Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Instrument manajemen isi saka piranti saka LG Electronics. Nanging ndhukung serep lan nganyari saka pembalap piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mulihake data ilang utawa sengaja dibusak saka iOS-piranti kalebu saka "Smartphone bricked".

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data antarane piranti HTC lan komputer. Nanging ndhukung nganyari otomatis saka pembalap piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English

Codecs  

A pesawat saka codecs lan decoders kanggo puter maneh mayoritas format audio lan file video ing sembarang pemain media.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English

Tèks editors  

editor ing teks kang digunakake digunakake ing antarane programer. lunak fokus ing editing lan format teks sing ditulis ing C ++ program basa.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Español, 中文...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: