Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MyPhoneExplorer
Wikipedia: MyPhoneExplorer

Gambaran

MyPhoneExplorer – lunak kanggo bisa karo data saka telpon Sony Ericsson lan piranti Android. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur kontak telpon, telpon, SMS, entri panjadwal, etc. MyPhoneExplorer ndhukung sinkronisasi saka piranti lan komputer kanthi nggunakake kabel-sambungan, Wi-Fi utawa Bluetooth. Software nampilake status memori, tingkat sinyal, daya baterei, lan informasi liyane babagan piranti. Uga MyPhoneExplorer mbisakake kanggo serep file saka macem-macem kang disimpen ing piranti.

Fitur utama:

  • Obah, Nyalin lan mbusak file
  • Saged kontak, telpon lan SMS
  • Gawe serep
  • Nampilake informasi bab piranti
MyPhoneExplorer

MyPhoneExplorer

Versi:
1.8.12
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh MyPhoneExplorer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing MyPhoneExplorer

MyPhoneExplorer software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: