.NET Framework .NET Framework

Ngundhuh Ngundhuh .NET Framework

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

NET Framework – platform lunak perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. software bisa bentenaken dening tambah kompatibilitas karo C #, Visual Basic, lan basa # programming F. NET Framework ndhukung sawetara saka sudhut teknologi modern lan lanjut kanggo nggawe aplikasi sing bisa kanggo bisa ing lingkungan beda lan sistem operasi. Piranti lunak ngandhut basis ngalangi komputasi lan debug kinerja dhuwur aplikasi saka tingkat kwalitase. NET Framework ndhukung karya karo enkoding Unicode lan nduwe pesawat enkripsi kalkulus.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung macem-macem basa program
  • kompilasi Background
  • komprèsi ZIP
  • Koleksi saka data diagnostik
  • A pesawat saka enkripsi kalkulus

Komentar tumrap .NET Framework:


.NET Framework Lunak related:


Ekstensi  

A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi  

lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi   PDF  

piranti lunak kanggo bisa karo dokumen format PDF. Piranti lunak wis pesawat perlu pribadi kanggo ndeleng, print lan annotate file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi  

Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

Aplikasi populer kanggo browser sing nyedhiyani puter maneh isi media sak Tetep ing internet. Uga lunak digunakake kanggo berkembang isi hiburan.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi  

Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter trep kanggo puter maneh format populer. Software ngijini sampeyan kanggo nyalin music kanggo piranti hotspot lan ngrungokake radio layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Video dinggo ngowahi  

piranti lunak kanggo ngowahi lan proses file video saka macem-macem format kalebu HD. Software ndhukung akeh efek lan saringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Telpon  

Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan  

Alat olahraga typing cepet ing keyboard. Piranti lunak ngandhut beda mode sing dibagi dening Kursus kanggo ngelingi tata letak tombol.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: