HyperCam HyperCam

Ngundhuh Ngundhuh HyperCam

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

HyperCam – lunak fungsi kanggo ngrekam tumindak layar. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen proyèk direkam ing AVI, WMV utawa format file Amandeep singh Mani singh. HyperCam ngijini sampeyan kanggo ngrekam video streaming, wuwus ing Skype lan maringaken game, nggawe presentations video lan video latihan. Software mbisakake kanggo ndata dhaerah milih layar lan nyimpen karya disiapake ing direktori perlu. HyperCam ngandhut dibangun ing editor karo pesawat pribadi kanggo ngatur kualitas gambar lan iringan swara.

Fitur utama ing:

  • Capture of wilayah dipilih layar
  • Nyimpen file ing macem-macem format
  • Komprèsi saka audio lan video sing dijupuk
  • Dibangun ing editor
  • Ndhukung hotkeys

Komentar tumrap HyperCam:


HyperCam Lunak related:


Streaming video   Jupuk Layar  

Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video   Jupuk Layar  

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jupuk Layar  

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Jupuk Layar  

lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Jupuk Layar  

Alat kanggo ngrekam Skype telpon swara lan video ing kualitas tinggi. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel rekaman otomatis telpon lan ngrekam nomer dipilih interlocutors.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar   Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Jupuk Layar  

Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: