Microsoft Visual C++ Redistributable

Microsoft Visual C++ Redistributable

Produk:
Versi:
14.11.25325
14.0.24215.1
12.0.40660
11.0.61030
10.0.40219.325
9.0.30729.5677
6.0.2900.2180
Arsitektur:
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Microsoft Visual C++ Redistributable

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Microsoft Visual C++ Redistributable
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ekstensi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Microsoft Visual C ++ Redistributable – platform lunak kanggo muter maneh isi kang dikembangaké ing C lingkungan ++. Microsoft Visual C ++ Redistributable digunakake kanggo nggedhekake interaktif lan multimedia fitur saka komputer. Microsoft Visual C ++ masang komponen durasi, kang perlu kanggo wiwitan lan karya bener saka aplikasi macem-macem, lunak lan game.

Fitur utama:

  • Njupuk saka operasi sing bener saka piranti lunak paling lan aplikasi
  • Expansion fitur interaktif lan multimedia komputer
  • Setelan saka Visual C ++ Pustaka lingkungan

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.
Gratis
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Gratis
Piranti lunak bakal ngawasi lan nganalisa aktivitas jaringan kanthi maneka warna kemampuan penyaringan data.

Komentar ing Microsoft Visual C++ Redistributable

Microsoft Visual C++ Redistributable software sing gegandhengan

Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo mateni utawa nguripake tombol tartamtu utawa trabasan keyboard. Piranti lunak bisa mateni "Ctrl", "Alt", "Shift", "Windows" lan tombol liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.
Ngundhuh
Gratis
English
Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Aplikasi populer kanggo browser sing nyedhiyani puter maneh isi media sak Tetep ing internet. Uga lunak digunakake kanggo berkembang isi hiburan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka sarana cilik sing nyedhiyakake pangayoman marang instalasi lunak sing ora dikepengini kayata toolbar, adware utawa spyware sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe router virtual ing komputer. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan nggunakake kiriman saka jalur akses kanggo internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ndeteksi piranti sing disambungake menyang jaringan. Sawise pindai rampung, pangguna nampa informasi rinci ing saben piranti sing ana.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch...
Piranti lunak kanggo nyelarasake data antarane piranti HTC lan komputer. Nanging ndhukung nganyari otomatis saka pembalap piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: