Produk: Standard
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: NetWorx

Gambaran

NetWorx – lunak kanggo accounting lan ngawasi sambungan internet lalu lintas. NetWorx ndhukung jinis beda sambungan: kabel, nirkabel utawa liwat modem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngukur kacepetan nyata lan sambungan mbukak. NetWorx ngijini sampeyan kanggo ndeleng laporan dina rata-rata, saben minggu utawa saben wulan, lan nampa kabar saka kiriman diserbu. NetWorx nganggo sumber daya paling tithik sistem lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama:

  • Accounting lan ngawasi sambungan internet lalu lintas
  • Ndhukung macem-macem jinis sambungan
  • Rinci laporan
  • Kabar lalu lintas diserbu
NetWorx

NetWorx

Versi:
6.2.9
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh NetWorx

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing NetWorx

NetWorx software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: