NetWorx

NetWorx

Versi:
6.2.4
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh NetWorx

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Produk: Standard
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: NetWorx

Gambaran

NetWorx – lunak kanggo accounting lan ngawasi sambungan internet lalu lintas. NetWorx ndhukung jinis beda sambungan: kabel, nirkabel utawa liwat modem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngukur kacepetan nyata lan sambungan mbukak. NetWorx ngijini sampeyan kanggo ndeleng laporan dina rata-rata, saben minggu utawa saben wulan, lan nampa kabar saka kiriman diserbu. NetWorx nganggo sumber daya paling tithik sistem lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama:

  • Accounting lan ngawasi sambungan internet lalu lintas
  • Ndhukung macem-macem jinis sambungan
  • Rinci laporan
  • Kabar lalu lintas diserbu

Komentar ing NetWorx

NetWorx software sing gegandhengan

Iki minangka piranti lunak multifungsi sing bisa nglacak hardware akeh sing disambungake menyang jaringan lan menehi informasi pangguna babagan kahanan kritis kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki gampang kanggo nggunakake jaringan scanner kanggo nganalisa jaringan lokal, karo pesawat fungsi sing dirancang kanggo kontrol remot komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka alat kanggo nganalisa titik akses nirkabel lan tumindak tartamtu kanggo ndandani sinyal sing lemah saka titik akses Wi-Fi utawa WLAN.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pemindai cepet multi-thread sing disambungake menyang jaringan sing nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo saben alamat IP sing dideteksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ndeteksi piranti sing disambungake menyang jaringan. Sawise pindai rampung, pangguna nampa informasi rinci ing saben piranti sing ana.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch...
Piranti lunak bakal ngawasi lan nganalisa aktivitas jaringan kanthi maneka warna kemampuan penyaringan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Utawa iki nampilake kabeh piranti lunak lan layanan sing disambungake menyang jaringan kanthi protokol TCP. Piranti lunak bisa mateni pangolahan lan ngakhiri koneksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo kaamanan informasi perusahaan. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngawasi kegiatan lan generate laporan kanggo wektu pesti.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Español...
piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak antivirus lengkap kanthi teknologi keamanan canggih lan piranti tambahan kanggo ngreksa marang virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
The browser sing wis support majeng tab. Piranti lunak bisa ngundhuh isi audio lan video saka beda tanpa aplikasi bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English, Tiếng Việt
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: