AOMEI Image Deploy AOMEI Image Deploy

Ngundhuh Ngundhuh AOMEI Image Deploy

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

AOMEI Image masang – lunak kanggo bebarengan masang lan mulihake sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer kang disambungake menyang jaringan lokal umum. AOMEI Image masang mbisakake kanggo nggawe file-file gambar kanthi otomatis utawa manual, yen sampeyan perlu kanggo nambah pembalap kanggo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake dibangun ing DHCP parameter, ing cilik saka anané DHCP-server kang perlu kanggo loading sukses saka komputer ing jaringan lokal. AOMEI Image masang mbutuhake kanggo nyetel boot jaringan ing BIOS standar lan pilih folder sambungan kanggo panggelaran gambar ing komputer target. AOMEI Image masang wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Penyebaran prajurit utawa Recovery saka sistem gambar ing macem-macem komputer ing jaringan lokal bebarengan
  • nggawe otomatis saka gambar file
  • Nambahake saka pembalap lan piranti lunak kanggo gambar
  • Nampilake proses Recovery ing wektu nyata

Komentar tumrap AOMEI Image Deploy:


AOMEI Image Deploy Lunak related:


Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd   Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Cd  

piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi   Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi komputer marang macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeteksi macem-macem jinis virus lan nemokake file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

Alat kanggo ngontrol piranti GPS-pandhu arah dikembangaké dening TomTom. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol sistem navigasi lan diwenehi akses menyang isi piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Antiviruses  

Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.

Ngundhuh
Gratis
Русский

Antiviruses  

Alat trep kanggo nglindhungi komputer marang virus lan ancaman cyber. Software ndeteksi lan èfèktif pamblokiran beda spyware lan Adware modul.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: