Sistem operasi: Windows
Babagan: VPN & Proxy
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Putty
Wikipedia: Putty

Gambaran

Putty – lunak kanggo nggarap warna remot akses protokol. Piranti lunak menehi sambungan aman kanggo PC utawa server protokol saka SSH, Telnet, rlogin lan TPC. Putty gedhe kanggo setelan router, remot sampurna lan sambungan menyang terminal. Piranti lunak ngemot nomer akeh komponen, kalebu pribadi kanggo ngasilaken SSH-tombol lan SSH-bukti asli. Uga putty nyimpen dhaptar lan setelan sambungan gampang nganggo maneh saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Ndhukung warna remot akses protokol
  • Nyimpen dhaftar lan setelan sambungan
  • Dhukungan kanggo IPv6
  • Dhukungan kanggo umum tombol bukti asli
  • Kemampuan kanggo bisa liwat server proxy
Putty

Putty

Versi:
0.73
Arsitektur:
Basa:
English

Ngundhuh Putty

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Putty

Putty software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: