BartVPN BartVPN

Ngundhuh Ngundhuh BartVPN

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

BartVPN – lunak kanggo mesthekake sambungan internet dilindhungi lan ndhelik. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server kanggo owah-owahan sak wentoro IP-alamat utawa otomatis pilihan saka server kanggo entuk mundhut paling tithik kacepetan sak browsing internet. BartVPN otomatis menehi pangayoman lunak milih saka dhaftar umum sing duwe akses kanggo internet. Uga BartVPN menehi informasi babagan pangolahan karya ing wangun saka werna, saben kang nuduhaké negara tartamtu sambungan internet.

Fitur utama ing:

  • Sambungan internet dilindhungi
  • Pilihan otomatis utawa manual server
  • Kontrol dhaftar panjarwa aplikasi dilindhungi déning piranti alus
  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka

Komentar tumrap BartVPN:


BartVPN Lunak related:


Internet   Enkripsi  

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Enkripsi   Internet  

Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Enkripsi   Cd  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jaringan   Internet  

Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Testing   Internet  

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Enkripsi  

Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Graphics lan desain  

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Telpon  

Piranti lunak dirancang kanggo gawe serep, mulihake data, entuk hak root, mbusak kabeh data lan ngeculake kunci layar piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: