Nimbuzz Nimbuzz

Ngundhuh Ngundhuh Nimbuzz

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Tragedi – lunak kanggo komunikasi nyaman, sing ngijini sampeyan kanggo nggunakake layanan populer Google Talk lan Facebook. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe telpon swara, pesen teks ijol-ijolan lan file. Tragedi ngijini sampeyan nelpon menyang mobiles lan landlines telpon ing kurang tarif. Piranti lunak uga menehi sambungan aman kanggo komunitas, ngidini kanggo nemtokake lokasi, ngganti status lan sapiturute

Fitur utama ing:

  • Interaksi karo layanan populer
  • Kemampuan kanggo nggawe telpon, ngirim pesen lan file
  • Sambungan aman kanggo komunitas
  • Kemampuan kanggo nemtokake lokasi

Komentar tumrap Nimbuzz:


Nimbuzz Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nelpon wong telpon ing sisih endi wae planet. Nanging ndhukung teknologi khusus kanggo mundhut kualitas paling tithik komunikasi swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, العربية

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Komunikasi swara  

Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams  

Gampang nggunakake piranti lunak mundhak kesempatan saka webcam sak komunikasi ing chats video beda utawa utusan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español, Deutsch...

Audio dinggo ngowahi   Audio editor  

Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français, Español...

Ekstensi  

lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Alat kanggo ngowahi file populer saka siji format liyane. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur kualitas konversi lan ngundhuh video saka layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Desktop  

Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: