Trend Micro Antivirus+

Trend Micro Antivirus+

Versi:
15.0.1212
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh Trend Micro Antivirus+

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Trend Micro Antivirus+
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Trend Micro Antivirus+

Gambaran

Trend Micro Antivirus + – produk keamanan banget kanggo ngreksa marang malware, phishing, lan virus. Antivirus nggunakake teknologi pembelajaran mesin sing luwih maju kanggo nambah pangayoman multi-level lan nolak ancaman sing terus berkembang. Trend Micro Antivirus + mbisakake kanggo menehi katemtuan tambahan kanggo folder sing dipilih, sing bakal matesi peretas akses menyang file lan nglindhungi serangan ransomware. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel tingkat keamanan sing dibutuhake kanggo mblokir situs web sing potensial mbebayani lan ngaktifake firewall tambahan kanggo nglindhungi saka nggunakake ilegal komputer dening botnet. Trend Micro Antivirus + nyaring email mlebu supaya iklan utawa pesen sing ora ditemokake wis ngilangi lan file sing dipasang ing email kasebut kanthi teliti, mriksa ancaman. Uga, Trend Micro Antivirus + bisa nyegah peluncuran otomatis aplikasi saka piranti eksternal lan nglacak upaya program kanggo nggawe owahan ora sah ing setelan sistem.

Fitur utama:

  • Antiphishing lan antimalware
  • Pemblokiran situs web potensial mbebayani
  • Nyaring email
  • Proteksi data marang ransomware
  • Priksa pranala ing jaringan sosial

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Antivirus iki menehi pangayoman lan privasi sing luwih dhuwur ing internet, sing ngalang-alangi upaya panyerang supaya nyolong data pribadhi.
Nyoba
Iki minangka solusi antivirus lengkap kanggo pangayoman maksimum, dikembangake dening perusahaan sing misuwur ing bidang keamanan informasi.

Komentar ing Trend Micro Antivirus+

Trend Micro Antivirus+ software sing gegandhengan

Iki minangka antivirus populer kanggo perlindungan PC dasar marang virus saka macem-macem jinis lan perlindungan aktivitas ing internet marang ancaman paling anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus kasebut kanthi efektif ngilangake malware lan ngalang-alangi infèksi luwih saka komputer sampeyan kanthi penyerang sing padha.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka antivirus komprehensif sing nganggo piranti keamanan tambahan kanggo nambah kinerja komputer saka perusahaan Qihoo 360.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus iki ndhukung mesin lokal tambahan kanggo pangayoman komputer dhasar marang ancaman offline lan online.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus duwe kabeh sarana sing perlu kanggo njaga komputer marang ancaman sing muncul lan ndhukung setelan lanjut saka modul keamanan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Antivirus iki ndhukung teknologi analisis perilaku lan sistem pencegahan intrusi kanggo ndeteksi lan mblokir macem-macem ancaman kanthi efektif.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti keamanan dhasar kanthi antivirus lan modul privasi ing antarmuka kanggo nyedhiyakake proteksi komputer dhasar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak antivirus lengkap kanthi teknologi keamanan canggih lan piranti tambahan kanggo ngreksa marang virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: