WindowsKeamananAntivirusesTrend Micro Antivirus+
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Trend Micro Antivirus+

Gambaran

Trend Micro Antivirus + – produk keamanan banget kanggo ngreksa marang malware, phishing, lan virus. Antivirus nggunakake teknologi pembelajaran mesin sing luwih maju kanggo nambah pangayoman multi-level lan nolak ancaman sing terus berkembang. Trend Micro Antivirus + mbisakake kanggo menehi katemtuan tambahan kanggo folder sing dipilih, sing bakal matesi peretas akses menyang file lan nglindhungi serangan ransomware. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel tingkat keamanan sing dibutuhake kanggo mblokir situs web sing potensial mbebayani lan ngaktifake firewall tambahan kanggo nglindhungi saka nggunakake ilegal komputer dening botnet. Trend Micro Antivirus + nyaring email mlebu supaya iklan utawa pesen sing ora ditemokake wis ngilangi lan file sing dipasang ing email kasebut kanthi teliti, mriksa ancaman. Uga, Trend Micro Antivirus + bisa nyegah peluncuran otomatis aplikasi saka piranti eksternal lan nglacak upaya program kanggo nggawe owahan ora sah ing setelan sistem.

Fitur utama:

  • Antiphishing lan antimalware
  • Pemblokiran situs web potensial mbebayani
  • Nyaring email
  • Proteksi data marang ransomware
  • Priksa pranala ing jaringan sosial
Trend Micro Antivirus+

Trend Micro Antivirus+

Versi:
16.0.1302
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh Trend Micro Antivirus+

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Trend Micro Antivirus+

Trend Micro Antivirus+ software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: