Trend Micro

Produk:
Versi:
12.0.1191
Basa:
English

Ngundhuh Trend Micro

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Trend Micro
Wikipedia: Trend Micro

Gambaran

Trend Micro – antivirus modern sing bisa ndeteksi lan mblokir ancaman beda kanthi kacepetan dhuwur. Piranti lunak ndeteksi serangan virus bebarengan lan nyegah infeksi komputer. Trend Micro bisa nglindhungi komputer marang panipisan email, ndeteksi pranala mbebayani sajrone telusuran ing browser beda lan mriksa pranala ing jaringan sosial. Piranti lunak nduwe modul sing dibangun kanggo nglindhungi data marang ransomware lan enkripsi. Uga Trend Micro ngidini sampeyan ngatur opsi mindai lan nginstal level proteksi sing perlu kanggo syarat pangguna.

Fitur utama:

  • Deteksi kanthi langsung serangan virus
  • Pangayoman marang penipuan email
  • Deteksi saka pranala mbebayani
  • Perlindhungan marang ramsonware

Komentar ing Trend Micro

Trend Micro software sing gegandhengan

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo menehi hasil karo spyware. Piranti lunak mbisakake kanggo nindakake analisis rinci sistem lan ngontrol cara miwiti boot.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: