2GIS

2GIS

Versi:
3.16.3
Basa:
English, Українська, Español, Italiano...

Ngundhuh 2GIS

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Peta
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: 2GIS
Wikipedia: 2GIS

Gambaran

2GIS – direktori organisasi kanthi rinci peta kutha lan panelusuran lanjutan. Perangkat lunak iki nduweni peta kutha lan kutha ing Rusia, Kazakhstan, Ukraina, Siprus, Italia, Republik Ceko, UEA, Chili. 2GIS nampilake peta kutha sing rinci sing bisa dilacak lan diowahi. Kanthi siji klik ing gedhung, piranti lunak kasebut menehi katrangan babagan organisasi sing ana ing babagan kasebut, kalebu nomer telpon, alamat, jam buka, situs resmi lan kaca ing jejaring sosial. 2GIS ngemot direktori organisasi sing dipérang dadi kategori, sing bisa nemokake layanan mobil, stasiun polisi, lokakarya, penata rambut, kafe, dll. Piranti lunak ndhukung fitur navigasi, bisa mbukak rute lan ngidini sampeyan ndeleng kabeh jaringan transportasi kutha kanthi tampilan lokasi sing pas saka stop. 2GIS uga diupdate sacara teratur, amarga manawa tansah njaga informasi saiki babagan organisasi kutha lan transportasi lokal.

Fitur utama:

  • Informasi rinci babagan kabeh organisasi ing bangunan sing dipilih
  • Direktori organisasi dibagi miturut kategori
  • Fitur rute lan pandhu arah
  • Jam jangkoan nelusuri
  • Rute transportasi kutha

Komentar ing 2GIS

2GIS software sing gegandhengan

Alat kanggo ngontrol piranti GPS-pandhu arah dikembangaké dening TomTom. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol sistem navigasi lan diwenehi akses menyang isi piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.
Ngundhuh
Gratis
English
Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak universal wis fokus ing pemain game jaringan. Software ngijini sampeyan kanggo ngobrol langsung ing game, dijupuk video lan pirembagan ing chatting swara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Sarana kanggo nggawe gambar disk karo dhukungan saka macem-macem format. Piranti lunak mbisakake kanggo ngobong data ing disk lan lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: