Scratch Scratch

Iki lunak dibutuhake Adobe AIR kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh Scratch

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Ngeruk – perangkat lunak dirancang kanggo mulang anak saka 8 taun kerja program lan desain. Software punika lingkungan program sing bisa nggawe animasi projects, game utawa interaktif carita lan ijolan ing jaringan. Ngeruk presents informasi ing Playful lan menghibur wangun sing nemen menyederhanakan karya karo piranti lunak. Perangkat lunak ngandhut modul sing kalebu pribadi kanggo digarap script, grafis lan editor swara. Ngeruk uga ngijini sampeyan kanggo nggunakake dibangun ing logika konstruksi.

Fitur utama ing:

  • Ajaran dasar-dasar pemrograman ing wangun Playful
  • Pembangunan saka macem-macem proyek animasi
  • A nomer akeh instruments

Komentar tumrap Scratch:


Scratch Lunak related:


Pendidikan  

Cara trep kanggo berkembang memori lan sinau basa manca. Software nganalisa mastering informasi saka pangguna lan nemtokake algoritma learning paling sarujuk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pendidikan  

Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan   Game  

Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

piranti lunak kanggo ngawasi tumindak karyawan ing komputer sak wektu apa. lunak nampilake statistik workload lan produktivitas Staff.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Ekstensi  

Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi  

lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: