Passport Photo Passport Photo

Ngundhuh Ngundhuh Passport Photo

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Passport Photo – lunak kanggo nggawe ukuran passport foto. Passport Photo mbisakake kanggo nyithak foto lan nyimpen file ing format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngoptimalake foto kanggo standar negara beda nggunakake profil ditempelake. Passport Photo uga kalebu fungsi kanggo nambah teks lan setelan rinci foto. Lunak duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Nggawe saka ukuran passport foto
  • Ngoptimalake foto kanggo standar negara beda
  • Printing foto
  • Antarmuka prasaja lan gampang

Komentar tumrap Passport Photo:


Passport Photo Lunak related:


Foto  

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français

Foto  

A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Jupuk Layar  

piranti lunak kanggo nangkep video saka layar lan nggawe gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh setelan kanggo ngrebut layar kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Manager trep kanggo ngundhuh file video saka Facebook lan layanan liyane populer. Piranti lunak mbisakake Ngonversi video ing macem-macem format audio lan extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pamuter media  

Piranti kanggo muter file audio lan ngatur kolèksi file media. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file media menyang macem-macem format banjur owahi informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: