Passport Photo Passport Photo

Ngundhuh Ngundhuh Passport Photo

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Passport Photo – lunak kanggo nggawe ukuran passport foto. Passport Photo mbisakake kanggo nyithak foto lan nyimpen file ing format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngoptimalake foto kanggo standar negara beda nggunakake profil ditempelake. Passport Photo uga kalebu fungsi kanggo nambah teks lan setelan rinci foto. Lunak duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Nggawe saka ukuran passport foto
  • Ngoptimalake foto kanggo standar negara beda
  • Printing foto
  • Antarmuka prasaja lan gampang

Komentar tumrap Passport Photo:


Passport Photo Lunak related:


Foto  

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting gambar. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo proses kumpulan gambar lan gambar, nggawe kolase lan GIF-animasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan foto. Piranti lunak ngandhut akèh saringan lan ngijini sampeyan kanggo nambah macem-macem efek utawa nggawe proyèk otomatis.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

E-mail  

Piranti lunak kanggo Manajemen email. Kemungkinan Wide kasedhiya kanggo pangguna kanggo desain huruf lan ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Alat kanggo nggawe installer file karo dhukungan saka macem-macem paramèter. Uga nemtokake kabeh entri ing file saka sistem registry lan initialization.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki sistem, nambah keamanan sakabèhé, waras fungsi komputer lan mbusak ngambah ing kegiatan ing Internet.


Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: