Passport Photo

Versi:
2.1.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Passport Photo

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Passport Photo

Gambaran

Passport Photo – lunak kanggo nggawe ukuran passport foto. Passport Photo mbisakake kanggo nyithak foto lan nyimpen file ing format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngoptimalake foto kanggo standar negara beda nggunakake profil ditempelake. Passport Photo uga kalebu fungsi kanggo nambah teks lan setelan rinci foto. Lunak duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Nggawe saka ukuran passport foto
  • Ngoptimalake foto kanggo standar negara beda
  • Printing foto
  • Antarmuka prasaja lan gampang

Komentar ing Passport Photo

Passport Photo software sing gegandhengan

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor Graphic karo pesawat saka sudhut functionalities. Piranti lunak ndhukung karya karo proyèk prasaja utawa Komplek lan mbisakake kanggo nyimpen ing macem-macem format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki nduweni perangkat standar kanggo nggarap gambar format JPEG tanpa risiko ngilangi kualitas asli.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka editor grafis kanggo gambar digital sing ngemot set alat lukisan kanthi setelan fleksibel.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak karo macem-macem sikat sing ndhukung lapisan lan prasetel kanggo nggawe gambar digital kanthi nggunakake tablet grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: