PhotoFiltre

Versi:
10.13
Basa:

Ngundhuh PhotoFiltre

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: PhotoFiltre

Gambaran

Opera – editor gambar sing wis pribadi migunani kanggo nggawe, ngowahi lan gambar proses. Piranti lunak ndhukung fitur editing standar, kayata padhang, kontras, coloration, kahanan kang gawe jenuh, koreksi gamma lan saringan seni: cat banyu, pastel, mangsi indian lan sapiturute Opera ngidini Processing kumpulan nalika nglamar saringan, sing diowahi ukurane, lan nyetel nindakake gedhe nomer saka gambar. Piranti lunak ngandhut modul sing mbisakake nggunakake pemandangan sing wis-digawe Cithakan kanggo nggawe efek beda-beda. Opera ngijini sampeyan kanggo nggedhekake kemungkinan kanthi nyambungake Plugins.

Fitur utama:

  • A pesawat gedhe pribadi digarap gambar
  • Gambar Batch
  • A pilihan saka sudhut efek lan saringan
  • Kemampuan kanggo nggunakake Cithakan
  • Nyambungake Plugins

Komentar ing PhotoFiltre

PhotoFiltre software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka editor grafis kanggo gambar digital sing ngemot set alat lukisan kanthi setelan fleksibel.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Alat kanggo bisa karo gambar lan foto. Piranti lunak ngandhut akèh saringan lan ngijini sampeyan kanggo nambah macem-macem efek utawa nggawe proyèk otomatis.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: