DC++ DC++

Ngundhuh Ngundhuh DC++

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

DC ++ – lunak kanggo ijolan file saka macem-macem jinis ing jaringan file-fungsi enggo bareng. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar sing mbisakake kanggo download data ana utawa file individu. DC ++ njamin kacepetan dhuwur saka file download, sambungan kanggo sawetara pusat bebarengan lan Recovery saka download karo search for sumber alternatif. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo search file majeng ing pusat beda dening jeneng, jinis utawa ukuran. Uga DC ++ mbisakake komunikasi karo kedhaftar ing chatting general utawa windows dialog pribadi.

Fitur utama ing:

  • kacepetan dhuwur saka downloading
  • Sambungan kanggo macem-macem pusat bebarengan
  • konfigurasi majeng situs download
  • Komunikasi ing chatting utawa dialog jendhela

Komentar tumrap DC++:


DC++ Lunak related:


Downloaders  

Lunak kuat kanggo ngundhuh file kanthi cepet. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri ing direktori gedhe file media lan ndeleng informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Downloaders  

Piranti lunak kanggo ngundhuh file saka layanan video lan Camping saka macem-macem jinis. Piranti lunak interaksi karo browser paling populer lan ndhukung fungsi kanggo dijupuk video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders  

Pangatur kanggo cepet lan efisien downloads file. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka file hosting layanan populer lan kalebu tambahan kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Downloaders  

piranti lunak kanggo download video HD saka layanan web populer. Piranti lunak ngandhut search engine dibangun ing browser kanggo nemokake isi dening keywords.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo nyimpen file ing panyimpenan maya. Software ndhukung sinkronisasi file ing antarane piranti liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский

Downloaders  

Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.

Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская

Torrent  

Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Alat kanggo ndeleng isi saka piranti saka Apple. Piranti lunak ngidini sampeyan ngakses kanggo sistem file saka piranti lan kanggo ngatur aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 中文...

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate kang ngowahi file ing format sing beda. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo ngatur sak konversi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pembangunan  

Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Italiano...

Streaming video   Jupuk Layar  

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: