Driver Booster

Driver Booster

Versi:
6.4.0.392
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Driver Booster

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Driver Booster
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pembalap
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Driver Booster

Gambaran

Driver Booster – lunak kanggo nganyari driver cepet lan luwih irit. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mindhai komputer kanthi manual kanggo pembalap sing kecatet, salah lan ilang utawa nguripake mode nganyari otomatis sing ngundhuh lan nginstal driver kanthi otomatis ing sistem downtime. Driver Booster nduweni basis data gedhe sing ngidini sampeyan ngupdate meh kabeh driver lan game elemen ing komputer sampeyan. Perangkat lunak kasebut nyedhiyakake driver sing wis liwati tes Microsoft WHQL, yaiku, sing bisa diunduh lan diinstal kanthi aman ing sistem kasebut. Driver Booster ndhukung fitur akselerasi game sing mateni pangolahan latar mburi lan layanan Windows sing ora perlu kanggo kinerja luwih efisien sak game kasebut. Driver Booster mbantu njaga sistem kanthi stabil lan nyegah kerusakan utawa pembekuan amarga pembalap sing ora aktif utawa ora aktif.

Fitur utama:

  • Gedhe pembalap basis
  • Mesin pemindaian banget
  • Pembalap kanggo kinerja game luwih apik
  • Mode nganyari otomatis
  • Test penguji sing apik kanggo instalasi sing aman

Komentar ing Driver Booster

Driver Booster software sing gegandhengan

Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.
Ngundhuh
Nyoba
English
Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nganyarke outdated utawa rusak versi driver saka sistem lan macem-macem aplikasi. Uga lunak ngijini serep pembalap individu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nganyari pembalap sing ilang utawa sing ora kuwat kanggo instalasi hardware sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Telusuran software lan anyari pembalap kanggo versi anyar kanggo macem-macem input lan output komputer komponen.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka pesawat universal saka piranti lunak piranti kanggo ngatur isi, nransfer file lan piranti Android utawa iOS serep.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak keamanan multi tingkat kanggo nglindhungi komputer utawa server marang ancaman jaringan lan aplikasi ora aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo ndeleng isi saka piranti saka Apple. Piranti lunak ngidini sampeyan ngakses kanggo sistem file saka piranti lan kanggo ngatur aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak sing mbantu sampeyan ngetik teks kanthi cepet lan frasa tartamtu tanpa kesalahan ing macem-macem aplikasi thanks kanggo dhaptar kombinasi kombinasi sing wis kedadean.
Ngundhuh
Gratis
English
Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.
Ngundhuh
Nyoba, gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngrekam rembugan audio lan panggilan video ing Skype tanpa wektu tanpa mundhut kualitas. Piranti lunak ndhukung panelusuran cepet lan ngilangi riwayat telpon.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Piranti lunak dirancang kanggo ngemas gambar asli lan ngowahi ukuran foto menyang nilai optimal tanpa mundhut kualitas. Uga nlusuri duplikat.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: