Revo Uninstaller Pro

Versi:
4
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Revo Uninstaller Pro

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Revo Uninstaller Pro
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Revo Uninstaller Pro

Gambaran

Revo Uninstaller Pro – lunak kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak klebu nomer migunani pribadi, kalebu pambusakan file kang ora bisa mbalekake, reresik saka sistem saka file sak wentoro, reresik munggah sajarah karya karo editors, Recovery saka dibusak file etc Revo Uninstaller Pro nganalisa sistem lan ketemu file digandhengake karo piranti lunak sawise kang mbisakake aman lengkap. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tumindak reresik saka cookie, download sajarah lan dibukak kaca karo browser. Revo Uninstaller Pro uga ngandhut modul kanggo ngatur piranti lunak sing diwiwiti kanthi otomatis ing boot sistem operasi.

Fitur utama:

  • Reresik lan Optimization saka sistem
  • Reresik munggah sajarah karya karo editors lan browser
  • Mbalek maneh file dibusak
  • Manajemen wiwitan otomatis saka piranti lunak

Komentar ing Revo Uninstaller Pro

Revo Uninstaller Pro software sing gegandhengan

Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Instrument kanggo mbukak kunci file sing dikunci dening pangolahan sistem. Nanging ndhukung eliminasi macem-macem kasalahan sistem sak karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki manajer file multifungsi gumantung antarmuka dual-panel kanggo nambah kinerja tugas karo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo defragment file lan folder individu tanpa perlu defragment kabeh harddisk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak banget kanggo kolektor musik sing ngidini sampeyan ngatur perpustakaan media lan ngowahi metadata saka file audio.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: