WindowsSistemManajemen fileRevo Uninstaller Pro
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Revo Uninstaller Pro

Gambaran

Revo Uninstaller Pro – lunak kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak klebu nomer migunani pribadi, kalebu pambusakan file kang ora bisa mbalekake, reresik saka sistem saka file sak wentoro, reresik munggah sajarah karya karo editors, Recovery saka dibusak file etc Revo Uninstaller Pro nganalisa sistem lan ketemu file digandhengake karo piranti lunak sawise kang mbisakake aman lengkap. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tumindak reresik saka cookie, download sajarah lan dibukak kaca karo browser. Revo Uninstaller Pro uga ngandhut modul kanggo ngatur piranti lunak sing diwiwiti kanthi otomatis ing boot sistem operasi.

Fitur utama:

  • Reresik lan Optimization saka sistem
  • Reresik munggah sajarah karya karo editors lan browser
  • Mbalek maneh file dibusak
  • Manajemen wiwitan otomatis saka piranti lunak
Revo Uninstaller Pro

Revo Uninstaller Pro

Versi:
2.1.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Revo Uninstaller Pro

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Revo Uninstaller Pro

Revo Uninstaller Pro software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: