Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SUPERAntiSpyware
Wikipedia: SUPERAntiSpyware

Gambaran

SUPERAntiSpyware – lunak kanggo nglindhungi komputer saka macem-macem ancaman. Piranti lunak nglindhungi sistem saka virus beda, spyware, Adware, Trojan, Cacing lan sapiturute SUPERAntiSpyware mindai hard drive, pelaku usaha data, pendaptaran utawa folder individu saka sistem lan locates file kasebut ing quarantine. Piranti lunak uga nuduhake informasi rinci babagan ancaman dideteksi lan lokasi ing Jurnal lapuran. SUPERAntiSpyware wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama:

  • Dipercaya pangayoman saka macem-macem ancaman
  • Kemungkinan saka sudhut pindai
  • Database nganyari biasa
SUPERAntiSpyware

SUPERAntiSpyware

Produk:
Versi:
10.0.1204
Basa:
English

Ngundhuh SUPERAntiSpyware

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing SUPERAntiSpyware

SUPERAntiSpyware software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: