Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Malwarebytes

Gambaran

Keygen – lunak kanggo ndeteksi lan numpes macem-macem modul spyware. Software nglindungi komputer saka Cacing, Trojan, virus file, spyware, etc. Keygen Anti-Malware nduwèni fungsi scan cepet kanggo mriksa sistem wilayah kritis lan kanggo nyeleh malware ing zona quarantine. Software mbisakake kanggo nambah file utawa folder tartamtu ing dhaftar, kang digatèkaké nalika mindhai. Keygen Anti-Malware nduweni fitur kanggo miwiti piranti lunak, malah sak Blok dening malware.

Fitur utama:

  • Deteksi lan njabut saka modul spyware
  • Priksa saka sistem wilayah kritis
  • Feature nglirwakake data nalika mindhai
  • Mindhai piranti panyimpenan data

Gambar:

Malwarebytes
Malwarebytes
Malwarebytes
Malwarebytes
Malwarebytes
Malwarebytes
Malwarebytes
Malwarebytes

Malwarebytes

Versi:
4.1.1.145
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Malwarebytes

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Malwarebytes

Malwarebytes software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: