Malwarebytes

Malwarebytes

Versi:
3.7.1.2839
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Malwarebytes

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Malwarebytes

Gambaran

Keygen – lunak kanggo ndeteksi lan numpes macem-macem modul spyware. Software nglindungi komputer saka Cacing, Trojan, virus file, spyware, etc. Keygen Anti-Malware nduwèni fungsi scan cepet kanggo mriksa sistem wilayah kritis lan kanggo nyeleh malware ing zona quarantine. Software mbisakake kanggo nambah file utawa folder tartamtu ing dhaftar, kang digatèkaké nalika mindhai. Keygen Anti-Malware nduweni fitur kanggo miwiti piranti lunak, malah sak Blok dening malware.

Fitur utama:

  • Deteksi lan njabut saka modul spyware
  • Priksa saka sistem wilayah kritis
  • Feature nglirwakake data nalika mindhai
  • Mindhai piranti panyimpenan data

Komentar ing Malwarebytes

Malwarebytes software sing gegandhengan

Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo nglindhungi komputer marang macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeteksi macem-macem jinis virus lan nemokake file kasebut ing quarantine.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat gedhe kanggo pertempuran nglawan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake macem-macem teknologi kanggo ndeteksi ancaman lan mbisakake kanggo mbusak mau gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.
Ngundhuh
Gratis
Русский
Alat kanggo menehi hasil karo spyware. Piranti lunak mbisakake kanggo nindakake analisis rinci sistem lan ngontrol cara miwiti boot.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo ndeteksi lan mbusak virus utawa ancaman beda. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak beda jinis virus lan ndandani masalah pendaptaran ing sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia
piranti lunak kanggo ndeteksi lan siksa proses digunakake saka malware, sing impedes operasi lengkap antivirus utama.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mbusak virus, Trojan lan spyware. Piranti lunak mindai ancaman sing tak sistem ing asil nggunakake jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kompatibel karo piranti lunak kanggo nglindhungi komputer lan ngijini sampeyan kanggo ndeteksi lan mbusak angkoro lunak utawa file curiga.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Instrument kanggo defragment hard drive lan file kapisah. Mindai lunak lan nampilake informasi rinci babagan disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: