Malwarebytes

Versi:
3.5.1.2522
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Malwarebytes

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Malwarebytes

Gambaran

Keygen – lunak kanggo ndeteksi lan numpes macem-macem modul spyware. Software nglindungi komputer saka Cacing, Trojan, virus file, spyware, etc. Keygen Anti-Malware nduwèni fungsi scan cepet kanggo mriksa sistem wilayah kritis lan kanggo nyeleh malware ing zona quarantine. Software mbisakake kanggo nambah file utawa folder tartamtu ing dhaftar, kang digatèkaké nalika mindhai. Keygen Anti-Malware nduweni fitur kanggo miwiti piranti lunak, malah sak Blok dening malware.

Fitur utama:

  • Deteksi lan njabut saka modul spyware
  • Priksa saka sistem wilayah kritis
  • Feature nglirwakake data nalika mindhai
  • Mindhai piranti panyimpenan data

Komentar ing Malwarebytes

Malwarebytes software sing gegandhengan

Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat gedhe kanggo pertempuran nglawan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake macem-macem teknologi kanggo ndeteksi ancaman lan mbisakake kanggo mbusak mau gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.
Ngundhuh
Gratis
Русский
Alat kanggo nglindhungi komputer marang macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeteksi macem-macem jinis virus lan nemokake file kasebut ing quarantine.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo menehi hasil karo spyware. Piranti lunak mbisakake kanggo nindakake analisis rinci sistem lan ngontrol cara miwiti boot.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak keamanan multi tingkat kanggo nglindhungi komputer utawa server marang ancaman jaringan lan aplikasi ora aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mbusak virus, Trojan lan spyware. Piranti lunak mindai ancaman sing tak sistem ing asil nggunakake jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka alat gedhe sing ndhukung teknologi awan kanggo level tambahan pangayoman komputer lan uga solusi antivirus sing lengkap.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Perangkat lunak kompak iki nggawe gambar, ndhukung format gambar populer lan nduweni editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, Nederlands
Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: