Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: ReNamer

Gambaran

ReNamer – piranti lunak kanggo ngowahi jeneng file kanthi lengkap utawa sebagian sing cocog karo pilihan sing ditemtokake dening pangguna. Piranti lunak bisa ngganti jeneng sajrone file gedhe ing wektu sing kagolong ing folder sing beda. ReNamer nawakake kanggo nambah file, nyetel aturan sing bakal dileksanakake ing piranti lunak nalika ganti jeneng, pratinjau asil owah-owahan kanggo mesthekake yen kabeh aturan bisa diajukake lan wiwiti proses diganti. ReNamer ora duwe watesan babagan jumlah aturan sing ditetepake kanggo ngganti jeneng file lan menehi akeh opsi owah-owahan sing diterapake miturut urutan logis. ReNamer ngidini sampeyan ngatur opsi sing perlu ing saben aturan individu sing bakal diterapake menyang file sing cocog.

Fitur utama:

  • Ngganti jeneng soko macem-macem file
  • A aturan gedhe kanggo ngganti jeneng
  • Pengolahan otomatis jeneng konflik
  • Filtrasi saka isi folder
  • Pratilik berkas
ReNamer

ReNamer

Versi:
7.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh ReNamer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing ReNamer

ReNamer software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: