ReNamer

ReNamer

Versi:
6.9
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh ReNamer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: ReNamer

Gambaran

ReNamer – piranti lunak kanggo ngowahi jeneng file kanthi lengkap utawa sebagian sing cocog karo pilihan sing ditemtokake dening pangguna. Piranti lunak bisa ngganti jeneng sajrone file gedhe ing wektu sing kagolong ing folder sing beda. ReNamer nawakake kanggo nambah file, nyetel aturan sing bakal dileksanakake ing piranti lunak nalika ganti jeneng, pratinjau asil owah-owahan kanggo mesthekake yen kabeh aturan bisa diajukake lan wiwiti proses diganti. ReNamer ora duwe watesan babagan jumlah aturan sing ditetepake kanggo ngganti jeneng file lan menehi akeh opsi owah-owahan sing diterapake miturut urutan logis. ReNamer ngidini sampeyan ngatur opsi sing perlu ing saben aturan individu sing bakal diterapake menyang file sing cocog.

Fitur utama:

  • Ngganti jeneng soko macem-macem file
  • A aturan gedhe kanggo ngganti jeneng
  • Pengolahan otomatis jeneng konflik
  • Filtrasi saka isi folder
  • Pratilik berkas

Komentar ing ReNamer

ReNamer software sing gegandhengan

Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo defragment file lan folder individu tanpa perlu defragment kabeh harddisk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Utawa iki dirancang kanggo instal antivirus, paket keamanan, lan piranti lunak liya kanggo nglindhungi McAfee bebarengan karo data residual.
Ngundhuh
Gratis
English
Utang iki ngresiki registri saka entri residual Avira sing disimpen ing sistem kasebut sawise ngilangi produk utama perusahaan kanthi cara tradisional.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo ndeleng ing televisi streaming saka sak donya. Piranti lunak kalebu akeh saluran TV internasional lan stasiun radio benten aliran.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português...
Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: