WinX HD Video Converter Deluxe

WinX HD Video Converter Deluxe

Versi:
5.15.2
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WinX HD Video Converter Deluxe

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
WinX HD Video Converter Deluxe
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Winx HD Video Converter Deluxe – lunak universal karo pesawat gedhe pribadi Ngonversi file video. Piranti lunak wis akèh profil diinstal kanggo konversi majeng file video menyang format kanggo piranti cocok utawa kiriman ing internet. Winx HD Video Converter Deluxe ngandhut dibangun ing editor nggabung, potong utawa motong video, nyetel volume lan nambah subtitles. Piranti lunak iku bisa kanggo download video saka layanan video hosting populer lan kanthi otomatis ngowahi iku menyang ing format perlu, ukuran utawa resolusi. Winx HD Video Converter Deluxe mbisakake kanggo nggawe gelaran saka gambar dhuwur lan nambah musik latar mburi kanggo syarat individu saka pangguna.

Fitur utama:

  • Nindakake video kanggo macem-macem format kalebu HD
  • setelan parameter Lanjut output audio utawa video
  • Njupuk saka gambar saka video
  • Nindakake video menyang format kanggo piranti cocok
  • Menyuling saka trek audio saka video sing
  • Ngundhuh video saka layanan video hosting

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Nyoba
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.
Nyoba
piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.

Komentar ing WinX HD Video Converter Deluxe

WinX HD Video Converter Deluxe software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo file video lan Ngonversi kanggo macem-macem format. Lunak dianggo karo subtitles lan ngijini sampeyan kanggo aplikasi saringan utawa codecs nalika nindakake.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi lan ngowahi file grafis, audio lan video lan ndhukung alat sing luwih maju kanggo proses.
Ngundhuh
Nyoba
English
Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka video converter sing ndhukung akeh format lan setelan lanjut kanggo ngonversi DVD.
Ngundhuh
Nyoba
English
Gampang kanggo nggunakake rate Ngonversi file video ing format media. Piranti lunak ndhukung format media sing paling populer lan Processing kumpulan file.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka konverter audio lan video sing ndhukung kabeh format lan alat media modern kanggo nyiyapake file sing bakal direkam ing macem-macem gadget utawa layanan video.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka profesional lan bebarengan karo editor video sing gampang digunakake kanthi nyetel fitur migunani lan saringan lan efek sing beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka jaringan pribadi virtual kanggo ndhelikake kegiatan online sampeyan dhewe lan ngliwati watesan regional.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, Deutsch...
Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: