Xperia Companion

Versi:
2.1.12
Basa:
English (United States), Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Xperia Companion

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Xperia Companion
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Xperia Companion

Gambaran

Xperia Companion – piranti lunak kanggo ngatur piranti seluler utawa tablet saka perusahaan Sony. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data antarane piranti sampeyan lan komputer sing bisa ngganti file media, kontak, dokumen lan informasi liyane. Xperia Companion ngijini sampeyan bisa nemokake isi piranti, nggawe serep, nganyari sistem operasi lan piranti lunak piranti. Uga Xperia Companion ngandhut manajer kontrol piranti kanggo gampang instalasi manéka software lan aplikasi. Xperia Companion nyedhiyakake ngonfigurasi piranti lunak kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama:

  • Jinis-jinis sing beda antara sambungan komputer lan piranti
  • Sinkronisasi data
  • Manajemen isi piranti
  • Gawe serep
  • Update sistem operasi piranti kasebut

Komentar ing Xperia Companion

Xperia Companion software sing gegandhengan

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Instrument manajemen isi saka piranti saka LG Electronics. Nanging ndhukung serep lan nganyari saka pembalap piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep utawa mulihake data, ndandani kasalahan sistem lan mbusak data pribadhi saka iPhone, iPad utawa iPod.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, 日本語
Piranti lunak dirancang kanggo gawe serep, mulihake data, entuk hak root, mbusak kabeh data lan ngeculake kunci layar piranti Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pangatur file kanggo ngontrol isi piranti Android lan enggal nransfer file ing antarane piranti lan PC.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Manager piranti BlackBerry. Piranti lunak wis sawetara kolom karya gampang karo piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Platform lengkap kanggo virtualisasi sistem operasi beda. Perangkat lunak kasebut nyedhiyakake alat kanggo ngatur mesin virtual kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: