Xperia Companion

Xperia Companion

Versi:
2.4.3
Basa:
English (United States), Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Xperia Companion

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Xperia Companion
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Xperia Companion

Gambaran

Xperia Companion – piranti lunak kanggo ngatur piranti seluler utawa tablet saka perusahaan Sony. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data antarane piranti sampeyan lan komputer sing bisa ngganti file media, kontak, dokumen lan informasi liyane. Xperia Companion ngijini sampeyan bisa nemokake isi piranti, nggawe serep, nganyari sistem operasi lan piranti lunak piranti. Uga Xperia Companion ngandhut manajer kontrol piranti kanggo gampang instalasi manéka software lan aplikasi. Xperia Companion nyedhiyakake ngonfigurasi piranti lunak kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama:

  • Jinis-jinis sing beda antara sambungan komputer lan piranti
  • Sinkronisasi data
  • Manajemen isi piranti
  • Gawe serep
  • Update sistem operasi piranti kasebut

Komentar ing Xperia Companion

Xperia Companion software sing gegandhengan

Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep utawa mulihake data, ndandani kasalahan sistem lan mbusak data pribadhi saka iPhone, iPad utawa iPod.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pesawat universal saka piranti lunak piranti kanggo ngatur isi, nransfer file lan piranti Android utawa iOS serep.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo mulihake data ilang utawa sengaja dibusak saka iOS-piranti kalebu saka "Smartphone bricked".
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Manager piranti BlackBerry. Piranti lunak wis sawetara kolom karya gampang karo piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: