Xperia Companion Xperia Companion

Ngundhuh Ngundhuh Xperia Companion

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Xperia Companion – piranti lunak kanggo ngatur piranti seluler utawa tablet saka perusahaan Sony. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data antarane piranti sampeyan lan komputer sing bisa ngganti file media, kontak, dokumen lan informasi liyane. Xperia Companion ngijini sampeyan bisa nemokake isi piranti, nggawe serep, nganyari sistem operasi lan piranti lunak piranti. Uga Xperia Companion ngandhut manajer kontrol piranti kanggo gampang instalasi manéka software lan aplikasi. Xperia Companion nyedhiyakake ngonfigurasi piranti lunak kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama ing:

  • Jinis-jinis sing beda antara sambungan komputer lan piranti
  • Sinkronisasi data
  • Manajemen isi piranti
  • Gawe serep
  • Update sistem operasi piranti kasebut

Komentar tumrap Xperia Companion:


Xperia Companion Lunak related:


Telpon  

Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

Instrument manajemen isi saka piranti saka LG Electronics. Nanging ndhukung serep lan nganyari saka pembalap piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Telpon  

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Telpon  

Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mulihake data ilang utawa sengaja dibusak saka iOS-piranti kalebu saka "Smartphone bricked".

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Telpon  

Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat kanggo menehi hasil karo spyware. Piranti lunak mbisakake kanggo nindakake analisis rinci sistem lan ngontrol cara miwiti boot.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

File komprèsi  

Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Testing  

Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Alat trep kanggo rembugan karo dhukungan layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, pesen teks exchange lan file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: