WindowsMultimediaTelponXperia Companion
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Xperia Companion

Gambaran

Xperia Companion – piranti lunak kanggo ngatur piranti seluler utawa tablet saka perusahaan Sony. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data antarane piranti sampeyan lan komputer sing bisa ngganti file media, kontak, dokumen lan informasi liyane. Xperia Companion ngijini sampeyan bisa nemokake isi piranti, nggawe serep, nganyari sistem operasi lan piranti lunak piranti. Uga Xperia Companion ngandhut manajer kontrol piranti kanggo gampang instalasi manéka software lan aplikasi. Xperia Companion nyedhiyakake ngonfigurasi piranti lunak kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama:

  • Jinis-jinis sing beda antara sambungan komputer lan piranti
  • Sinkronisasi data
  • Manajemen isi piranti
  • Gawe serep
  • Update sistem operasi piranti kasebut
Xperia Companion

Xperia Companion

Versi:
2.9.2
Basa:
English (United States), Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Xperia Companion

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Xperia Companion

Xperia Companion software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: