Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SUMo

Gambaran

SUMO – alat sing njaga piranti lunak ing negara saiki kanthi nggunakake nganyari. Piranti lunak otomatis mindhai sistem lan nampilake dhaptar lengkap aplikasi sing diinstal ing komputer. Ing dhaptar aplikasi, SUMo nampilake jeneng produk, perusahaan pangembang, versi lan status nganyari. Piranti lunak ngirit tampilan pembaruan kanggo kabeh aplikasi, menehi komentar pangguna babagan kasedhiyan versi anyar, lan yen kasedhiya, nyedhiyakake pranala menyang situs download. SUMo migunakake lambang warna saka macem-macem jinis kanggo milih informasi sing relevan babagan versi aplikasi saiki. Piranti lunak ngijini sampeyan nampa kabar bab kasedhiyan versi beta, skip pembaruan selawasé utawa kanggo periode wektu sing dipilih lan ndeleng folder kanthi isi kasebut. SUMO uga nduweni antarmuka intuisi lan pilihan sing beda kanggo ngatur kabutuhan pribadi pangguna.

Fitur utama:

  • Deteksi otomatis piranti lunak diinstal
  • Deteksi pembaruan lan patches sing kasedhiya
  • Setelan kanggo mriksa pembaruan
  • Informasi babagan piranti lunak sing diinstal
SUMo

SUMo

Versi:
5.10.13.449
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh SUMo

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing SUMo

SUMo software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: