SUMo

SUMo

Versi:
5.8.12.415
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh SUMo

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SUMo

Gambaran

SUMO – alat sing njaga piranti lunak ing negara saiki kanthi nggunakake nganyari. Piranti lunak otomatis mindhai sistem lan nampilake dhaptar lengkap aplikasi sing diinstal ing komputer. Ing dhaptar aplikasi, SUMo nampilake jeneng produk, perusahaan pangembang, versi lan status nganyari. Piranti lunak ngirit tampilan pembaruan kanggo kabeh aplikasi, menehi komentar pangguna babagan kasedhiyan versi anyar, lan yen kasedhiya, nyedhiyakake pranala menyang situs download. SUMo migunakake lambang warna saka macem-macem jinis kanggo milih informasi sing relevan babagan versi aplikasi saiki. Piranti lunak ngijini sampeyan nampa kabar bab kasedhiyan versi beta, skip pembaruan selawasé utawa kanggo periode wektu sing dipilih lan ndeleng folder kanthi isi kasebut. SUMO uga nduweni antarmuka intuisi lan pilihan sing beda kanggo ngatur kabutuhan pribadi pangguna.

Fitur utama:

  • Deteksi otomatis piranti lunak diinstal
  • Deteksi pembaruan lan patches sing kasedhiya
  • Setelan kanggo mriksa pembaruan
  • Informasi babagan piranti lunak sing diinstal

Komentar ing SUMo

SUMo software sing gegandhengan

Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngowahi, ngrancang lan ningkatake maneka warna grafis kanthi nggunakake pemotong vinyl utawa plotter potong.
Ngundhuh
Demo
English
Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse kanthi bunder werna, area sing ngubengi pointer ing latar mburi padhang lan nggambar karo kursor ing layar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch
Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka countdown timer kanthi maca visual ing jam grafis lan kemampuan kanggo nyetel wektu wiwitan sajrone detik.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nemtokake werna saka piksel kang kursor mouse nuduhake kanggo. lunak nampilake warna piksel ing sawetara format umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Utawa iki nampilake kabeh piranti lunak lan layanan sing disambungake menyang jaringan kanthi protokol TCP. Piranti lunak bisa mateni pangolahan lan ngakhiri koneksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: