Cool Reader

Versi:
3.3.61
Basa:
English, Русский

Ngundhuh Cool Reader

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Kelangan Reader – lunak trep kanggo maca buku elektronik. Fitur utama Cool Reader kalebu: support paling format saka eBooks, ngalusake fonts layar, pangenalan saka watesan saka paragraf utawa judhul lan sapiturute Software ndhukung unpacking buku saka arsip ZIP, RAR, ARJ lan LZH. Kelangan Reader nyedhiyakake fitur maca banter sing ngijini sampeyan kanggo ngrungokake buku, mengkono iku. Piranti lunak uga nduwe pesawat pribadi migunani kanggo maca buku lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama:

  • Gampang diwaca buku elektronik
  • Ndhukung format populer
  • Nggarap arsip
  • Fungsi maca banter
  • A pesawat pribadi migunani kanggo maca

Komentar ing Cool Reader

Cool Reader software sing gegandhengan

Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo gawe serep, mulihake data, entuk hak root, mbusak kabeh data lan ngeculake kunci layar piranti Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.
Ngundhuh
Gratis
English
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe installer file karo dhukungan saka macem-macem paramèter. Uga nemtokake kabeh entri ing file saka sistem registry lan initialization.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen informasi rahasia pangguna lan kanthi otomatis isi formulir web kanthi profil pribadhi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: