VueScan

Versi:
9.6.23
Arsitektur:
64 dicokot (x64)
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh VueScan

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: VueScan
Wikipedia: VueScan

Gambaran

VueScan – lunak fungsi kanggo digarap scanner. VueScan ndhukung model scanner perusahaan beda, kalebu Samsung, Samsung, Samsung, Microtek, Polaroid lan sapiturute piranti lunak Ngartekno ngembang fungsi winates ing pembalap standar sing paling piranti. VueScan ditrapake Filter-filter sing ngijini sampeyan kanggo ngasah, mbusak grit lan mbandingake wajar saka gambar asli. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak cacat ing gambar nggunakake mindhai infrared lan njabut gangguan saka scanner sing ing. Uga VueScan ngijini sampeyan kanggo nyimpen data sing mentas menyang berkas lan digarap tanpa scanner sing a.

Fitur utama:

  • Extension saka kemungkinan nalika nggarap scanner
  • Dhukungan kanggo model macem-macem scanner
  • Aplikasi saringan
  • Nyimpen data menyang berkas

Komentar ing VueScan

VueScan software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka alat sing gampang digunakake kanggo mindhai piranti lunak sing diinstal ing komputer lan menehi informasi babagan nganyari anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngowahi, ngrancang lan ningkatake maneka warna grafis kanthi nggunakake pemotong vinyl utawa plotter potong.
Ngundhuh
Demo
English
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse kanthi bunder werna, area sing ngubengi pointer ing latar mburi padhang lan nggambar karo kursor ing layar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch
Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak tambahan sing dirancang kanggo nggampangake nggunakake mouse komputer kanggo wong cacat.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: