VueScan

Versi:
9.6.09
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh VueScan

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: VueScan
Wikipedia: VueScan

Gambaran

VueScan – lunak fungsi kanggo digarap scanner. VueScan ndhukung model scanner perusahaan beda, kalebu Samsung, Samsung, Samsung, Microtek, Polaroid lan sapiturute piranti lunak Ngartekno ngembang fungsi winates ing pembalap standar sing paling piranti. VueScan ditrapake Filter-filter sing ngijini sampeyan kanggo ngasah, mbusak grit lan mbandingake wajar saka gambar asli. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak cacat ing gambar nggunakake mindhai infrared lan njabut gangguan saka scanner sing ing. Uga VueScan ngijini sampeyan kanggo nyimpen data sing mentas menyang berkas lan digarap tanpa scanner sing a.

Fitur utama:

  • Extension saka kemungkinan nalika nggarap scanner
  • Dhukungan kanggo model macem-macem scanner
  • Aplikasi saringan
  • Nyimpen data menyang berkas

Komentar ing VueScan

VueScan software sing gegandhengan

Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo akses menyang basis kang duwe omah asosiasi. Piranti lunak mbisakake kanggo nggoleki informasi perlu, ngatur saldo akun lan ndeleng sajarah pembayaran saka laporan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat efektif kanggo ngontrol dana. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak pangeluaran utawa bathi lan nuduhaké informasi saka posisi financial ing wangun gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngowahi, ngrancang lan ningkatake maneka warna grafis kanthi nggunakake pemotong vinyl utawa plotter potong.
Ngundhuh
Demo
English
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe music studio saka aliran beda. Piranti lunak ndhukung pesawat gedhe instruments Musical sing nomer akeh efek swara beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: