Sistem operasi: Windows
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: VueScan
Wikipedia: VueScan

Gambaran

VueScan – lunak fungsi kanggo digarap scanner. VueScan ndhukung model scanner perusahaan beda, kalebu Samsung, Samsung, Samsung, Microtek, Polaroid lan sapiturute piranti lunak Ngartekno ngembang fungsi winates ing pembalap standar sing paling piranti. VueScan ditrapake Filter-filter sing ngijini sampeyan kanggo ngasah, mbusak grit lan mbandingake wajar saka gambar asli. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak cacat ing gambar nggunakake mindhai infrared lan njabut gangguan saka scanner sing ing. Uga VueScan ngijini sampeyan kanggo nyimpen data sing mentas menyang berkas lan digarap tanpa scanner sing a.

Fitur utama:

  • Extension saka kemungkinan nalika nggarap scanner
  • Dhukungan kanggo model macem-macem scanner
  • Aplikasi saringan
  • Nyimpen data menyang berkas
VueScan

VueScan

Versi:
5.5
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh VueScan

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing VueScan

VueScan software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: