TeamSpeak

TeamSpeak

Versi:
3.2.5
Arsitektur:
Basa:
English, Deutsch

Ngundhuh TeamSpeak

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Produk: Client
Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TeamSpeak
Wikipedia: TeamSpeak

Gambaran

TeamSpeak – lunak populer kanggo komunikasi swara antarane kedhaftar ing internet. Ing softwatr ngijini sampeyan kanggo nggawe server dhewe lan nyedhiyani kedhaftar karo moderator hak istimewa sing bisa ngusir, ngajak utawa Ban entri kanggo saluran. TeamSpeak ndhukung swara utawa mechanical mikropon aktifitas swara, kalebu dibangun ing chatting lan ngidini sampeyan kanggo ngirim file menyang kedhaftar. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo nyambung Kajaba saka Overwolf kanggo extension fungsi kesempatan.

Fitur utama:

  • High-quality komunikasi swara
  • Nggawe lan setelan server dhewe
  • Ngirim file lan dibangun ing chatting
  • Nyambungake Kajaba saka Overwolf

Komentar ing TeamSpeak

TeamSpeak software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Klien kanggo rembugan lan ijolan file ing jaringan IRC. Piranti lunak ngecek penggunane lan ngalangi downloading file angkoro menyang jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo komunikasi karo wong ing saindhenging donya. Program ngijini sampeyan kanggo komunikasi nggunakake telpon swara lan video utawa pesen teks.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet karo kemungkinan minimal bocor data pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak dirancang kanggo ngatur proses kerja lan nggawe ruang kerja siji kanggo nambah interaksi antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak komunikasi kanggo nindakake rapat-rapat sing nyaman lan kerjasama bebarengan sing efisien antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat trep kanggo rembugan karo dhukungan layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, pesen teks exchange lan file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus iki nduweni database modern tandha virus lan teknologi proaktif kanggo njaga komputer marang ancaman lokal lan jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Iki minangka piranti lunak kanggo ngganti data kanthi piranti kaya panampa GPS lan pengontrol servo sing disambungake menyang komputer liwat port serial.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nulis aksara lan ngirim kanthi nganggo e-mail utawa fax kanthi kemampuan nyetak amplop lan label.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: