TeamSpeak TeamSpeak

Ngundhuh Ngundhuh TeamSpeak

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

TeamSpeak – lunak populer kanggo komunikasi swara antarane kedhaftar ing internet. Ing softwatr ngijini sampeyan kanggo nggawe server dhewe lan nyedhiyani kedhaftar karo moderator hak istimewa sing bisa ngusir, ngajak utawa Ban entri kanggo saluran. TeamSpeak ndhukung swara utawa mechanical mikropon aktifitas swara, kalebu dibangun ing chatting lan ngidini sampeyan kanggo ngirim file menyang kedhaftar. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo nyambung Kajaba saka Overwolf kanggo extension fungsi kesempatan.

Fitur utama ing:

  • High-quality komunikasi swara
  • Nggawe lan setelan server dhewe
  • Ngirim file lan dibangun ing chatting
  • Nyambungake Kajaba saka Overwolf

Komentar tumrap TeamSpeak:


TeamSpeak Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet karo kemungkinan minimal bocor data pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Komunikasi swara  

Alat fungsi kanggo komunikasi swara. Piranti lunak otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo nggawe swara lan telpon video kabeh ndonya. Program ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon menyang mobiles lan landlines.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Komunikasi swara  

Alat trep kanggo rembugan karo dhukungan layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, pesen teks exchange lan file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

File  

Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: