Sistem operasi: Windows
Babagan: Webcam
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Manycam
Wikipedia: Manycam

Gambaran

Manycam – lunak kanggo nggedhekake functionalities nalika digunakake nganggo webcam. Software interaksi karo aplikasi populer kang nyedhiyani komunikasi swara utawa video lan ndhukung Broadcast ing macem-macem saluran bebarengan. Manycam ngandhut akeh efek visual kanggo ngganti layar mburi, nampilake watermark, nambah aksesoris beda lan bagéan saka pasuryan. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi efek audio supaya ngowahi swara. Uga Manycam ndhukung mode khusus kanggo nyiarkè stream video saka macem-macem sumber bebarengan.

Fitur utama:

  • Siaran ing macem-macem aplikasi bebarengan
  • Kajaba saka aksesoris kanggo pasuryan
  • Kaca latar mburi
  • Nggawe efek dhewe
  • screencast
Manycam

Manycam

Versi:
7.1.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Manycam

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Manycam

Manycam software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: