Nero

Nero

Produk:
Versi:
1.13.0.1
1.12.0.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Nero

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Burn CD & DVD
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Nero
Wikipedia: Nero

Gambaran

Nero – lunak populer kanggo bisa karo CD, DVD lan Blu-ray cd. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo ngrekam, nyalin lan mbusak cd, serep, mulihake data, etc. Nero irit performs tugas utama recorder tanpa mbukak ing CPU komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nransfer informasi saka macem-macem piranti lan mbisakake Ngonversi file kanggo muter maneh luwih ing nyenengake game lan seluler piranti. Uga Nero bisa nggawe boot disk kanggo nginstal sistem operasi.

Fitur utama:

  • Rekaman, Nyalin lan erasing saka cakram
  • Bisa karo data cd
  • Nggawe saka cd boot
  • Konversi format file kanggo puter maneh ing macem-macem piranti

Komentar ing Nero

Nero software sing gegandhengan

Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi disk Blu-ray lan file HD MKV menyang format AVCHD tanpa mundhut kualitas lan kanthi manual nyetel ukuran kanggo nyimpen data ing disk cilik.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki alat kanggo ngobong CD lan DVD, nggawe CD audio lan mbakar gambar ISO. Piranti lunak bisa digarap sawetara drive bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo ngobong CD, DVD, HD-DVD lan Blu-Ray. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe file ISO lan njaba bootable.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.
Ngundhuh
Gratis
English
Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo bisa karo jaringan FreeNet anonim decentralized. Lunak njamin ijol-ijolan aman saka file lan download saka macem-macem data.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngresiki RAM komputer lan ndeleng informasi babagan status RAM ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki direktori karo peta kutha sing rinci, informasi kontak kabeh organisasi lan rute transportasi umum.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: