Nero

Nero

Produk:
Versi:
1.13.0.1
1.12.0.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Nero

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Burn CD & DVD
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Nero
Wikipedia: Nero

Gambaran

Nero – lunak populer kanggo bisa karo CD, DVD lan Blu-ray cd. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo ngrekam, nyalin lan mbusak cd, serep, mulihake data, etc. Nero irit performs tugas utama recorder tanpa mbukak ing CPU komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nransfer informasi saka macem-macem piranti lan mbisakake Ngonversi file kanggo muter maneh luwih ing nyenengake game lan seluler piranti. Uga Nero bisa nggawe boot disk kanggo nginstal sistem operasi.

Fitur utama:

  • Rekaman, Nyalin lan erasing saka cakram
  • Bisa karo data cd
  • Nggawe saka cd boot
  • Konversi format file kanggo puter maneh ing macem-macem piranti

Komentar ing Nero

Nero software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki alat kanggo ngobong CD lan DVD, nggawe CD audio lan mbakar gambar ISO. Piranti lunak bisa digarap sawetara drive bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ngobong CD, DVD, HD-DVD lan Blu-Ray. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe file ISO lan njaba bootable.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi disk Blu-ray lan file HD MKV menyang format AVCHD tanpa mundhut kualitas lan kanthi manual nyetel ukuran kanggo nyimpen data ing disk cilik.
Ngundhuh
Gratis
English
Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka alat sing gampang digunakake kanggo mindhai piranti lunak sing diinstal ing komputer lan menehi informasi babagan nganyari anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Klien fungsi kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe fitur lan ngijini sampeyan kanggo file search.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital kanthi kualitas dhuwur. Piranti lunak bisa ngganti setelan audio lan video kanggo file output.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus komprehensif sing nganggo piranti keamanan tambahan kanggo nambah kinerja komputer saka perusahaan Qihoo 360.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter media kanthi dhukungan saka format sing populer. Piranti lunak ngidini sampeyan nambah file menyang panyimpenan maya lan ndeleng ing piranti sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus iki nduweni database modern tandha virus lan teknologi proaktif kanggo njaga komputer marang ancaman lokal lan jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: