Nero

Produk:
Versi:
1.10.0.9
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Nero

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Burn CD & DVD
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Nero
Wikipedia: Nero

Gambaran

Nero – lunak populer kanggo bisa karo CD, DVD lan Blu-ray cd. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo ngrekam, nyalin lan mbusak cd, serep, mulihake data, etc. Nero irit performs tugas utama recorder tanpa mbukak ing CPU komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nransfer informasi saka macem-macem piranti lan mbisakake Ngonversi file kanggo muter maneh luwih ing nyenengake game lan seluler piranti. Uga Nero bisa nggawe boot disk kanggo nginstal sistem operasi.

Fitur utama:

  • Rekaman, Nyalin lan erasing saka cakram
  • Bisa karo data cd
  • Nggawe saka cd boot
  • Konversi format file kanggo puter maneh ing macem-macem piranti

Komentar ing Nero

Nero software sing gegandhengan

Iki alat kanggo ngobong CD lan DVD, nggawe CD audio lan mbakar gambar ISO. Piranti lunak bisa digarap sawetara drive bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi disk Blu-ray lan file HD MKV menyang format AVCHD tanpa mundhut kualitas lan kanthi manual nyetel ukuran kanggo nyimpen data ing disk cilik.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak komunikasi kanggo nindakake rapat-rapat sing nyaman lan kerjasama bebarengan sing efisien antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki pangurus direktori karo fungsi sing migunani kanggo ngatur file, lan uga kanggo dhaptar lan print folder utawa isi direktori.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Cara download lan nganyari aplikasi efektif kanggo piranti Apple. Piranti lunak mbisakake kanggo ngundhuh sawetara aplikasi migunani kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, 中文...
Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nyalin DVD tanpa mundhut kualitas. Uga lunak kalebu pribadi kanggo compress, mbusak lan Ngonversi isi drive.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe music studio saka aliran beda. Piranti lunak ndhukung pesawat gedhe instruments Musical sing nomer akeh efek swara beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: