Nokia PC Suite

Versi:
7.1.180.94
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français (France)...

Ngundhuh Nokia PC Suite

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Nokia PC Suite
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Wikipedia: Nokia PC Suite

Gambaran

Nokia PC Suite – manager kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia, dirancang kanggo ngowahi lan nyinkronake meh kabeh data saka komputer. Software mbisakake kanggo ngowahi buku telpon, upload file media utawa aplikasi kanggo telpon, ngasilaken pesen multimedia, lan sapiturute Nokia PC Suite bisa nemu panganyaran paling keri kanggo telpon seluler lan ngundhuh file audio saka Ovi Warta populer. Uga Nokia PC Suite ngijini sampeyan kanggo nggunakake telpon minangka modem kanggo nyambung menyang internet sing liwat USB-kabel utawa diatur sambungan Wi-Fi.

Fitur utama:

  • Sinkronisasi data ing antarane telpon lan komputer
  • A nomer akeh fungsi kanggo bisa karo telpon
  • Gawe serep
  • Update saka piranti lunak telpon

Komentar ing Nokia PC Suite

Nokia PC Suite software sing gegandhengan

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep utawa mulihake data, ndandani kasalahan sistem lan mbusak data pribadhi saka iPhone, iPad utawa iPod.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nransfer file music, klip video utawa daftar lagu antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer ing loro pituduh.
Ngundhuh
Nyoba
English
Instrument manajemen isi saka piranti saka LG Electronics. Nanging ndhukung serep lan nganyari saka pembalap piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pangatur file kanggo ngontrol isi piranti Android lan enggal nransfer file ing antarane piranti lan PC.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nransfer musik, file video lan foto saka iPhone menyang komputer, ngatur aplikasi lan data serep.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch, 中文...
Cara download lan nganyari aplikasi efektif kanggo piranti Apple. Piranti lunak mbisakake kanggo ngundhuh sawetara aplikasi migunani kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, 中文...
Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, 한국어
Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: