Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Directory Monitor

Gambaran

Directory Monitor – lunak kanggo ngawasi owahan isi folder lokal utawa jaringan sing dipilih. Perangkat lunak mbutuhake kanggo nambah folder utawa sawetara folder menyang daftar supaya bisa ngawasi lan yen ana owah-owahan kanggo folder kasebut, pangguna bakal nampa sinyal audio lan pesen pop-up. Direktori Monitor ngecek isi folder kanggo mbusak utawa ngganti jeneng file, nyedhiyakake akses, nggawe file anyar lan acara liyane ing wektu nyata nalika muncul. Perangkat lunak kanthi otomatis nambah kabeh tumindak kanthi folder kasebut menyang file log sing mbisakake kanggo ndeleng riwayat owahan sing disaring miturut tanggal utawa path. Direktori Monitor uga ngijini sampeyan nyetel interval kanggo mriksa folder kasebut, nggawe file log individu kanggo saben direktori lan ngecor menu konteks kanggo nambah direktori kanthi cepet.

Fitur utama:

  • Ngawasi jaringan lan folder lokal
  • Ndeteksi pangguna kanthi nggawe owahan kanggo folder
  • Nyimpen owahan menyang file log
  • Notifikasi kabar swara lan pop-up
  • Nyimpen acara ing basis data hubungan
Directory Monitor

Directory Monitor

Produk:
Versi:
2.13.4
Basa:
English, 中文, 日本語, Polski...

Ngundhuh Directory Monitor

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Directory Monitor

Directory Monitor software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: