Directory Monitor

Directory Monitor

Produk:
Versi:
2.13.0.3
Basa:
English, 中文, 日本語, Русский...

Ngundhuh Directory Monitor

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Directory Monitor
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Directory Monitor

Gambaran

Directory Monitor – lunak kanggo ngawasi owahan isi folder lokal utawa jaringan sing dipilih. Perangkat lunak mbutuhake kanggo nambah folder utawa sawetara folder menyang daftar supaya bisa ngawasi lan yen ana owah-owahan kanggo folder kasebut, pangguna bakal nampa sinyal audio lan pesen pop-up. Direktori Monitor ngecek isi folder kanggo mbusak utawa ngganti jeneng file, nyedhiyakake akses, nggawe file anyar lan acara liyane ing wektu nyata nalika muncul. Perangkat lunak kanthi otomatis nambah kabeh tumindak kanthi folder kasebut menyang file log sing mbisakake kanggo ndeleng riwayat owahan sing disaring miturut tanggal utawa path. Direktori Monitor uga ngijini sampeyan nyetel interval kanggo mriksa folder kasebut, nggawe file log individu kanggo saben direktori lan ngecor menu konteks kanggo nambah direktori kanthi cepet.

Fitur utama:

  • Ngawasi jaringan lan folder lokal
  • Ndeteksi pangguna kanthi nggawe owahan kanggo folder
  • Nyimpen owahan menyang file log
  • Notifikasi kabar swara lan pop-up
  • Nyimpen acara ing basis data hubungan

Komentar ing Directory Monitor

Directory Monitor software sing gegandhengan

Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngilangi produk antivirus G Data, sing perlu ing kasus-kasus pamblokiran antivirus sing gagal utawa ora lengkap kanthi cara biasa Windows.
Ngundhuh
Gratis
English
Utawa iki dirancang kanggo mbusak aplikasi antivirus lan antivirus Adaware, kalebu ngambah ing sistem pendaptaran lan file sakwentoro.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki manajer file multifungsi gumantung antarmuka dual-panel kanggo nambah kinerja tugas karo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka sarana kanggo mbusak kabeh program antivirus Norton Security sing diinstal ing sistem sampeyan, kalebu entri pendaptaran lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pangurus sandhi kanggo ngontrol data pribadhi lan tembung sandhi pengguna. Piranti lunak bisa ngasilake sandhi sing kuwat lan isi formulir web.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka video converter sing ndhukung akeh format lan setelan lanjut kanggo ngonversi DVD.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: