AOMEI Partition Assistant

AOMEI Partition Assistant

Produk:
Versi:
8.1
7.2
Lisensi:
Gratis
Demo
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh AOMEI Partition Assistant

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
AOMEI Partition Assistant
Sistem operasi: Windows
Babagan: Hard disk
Sunting interwiki:

Gambaran

AOMEI pemisahan Assistant – lunak kompak kanggo ngatur sekat hard disk. Software ngijini sampeyan: kanggo nggawe, mbusak, format lan mindhah sekat, ngowahi ukuran lan ndhelikake wong, nggawe pelaku usaha bootable, lan nyoba lumahing disk etc. AOMEI pemisahan Assistant wis dibangun ing pribadi sing mbisakake kanggo nambah ukuran pemisahan, pamindhahan sistem operasi kanggo hard drive liyane lan boot saka iku. lunak uga ngijini sampeyan kanggo ngganti nomer serial lan jeneng saka pemisahan utawa hard drive. AOMEI pemisahan Assistant ndhukung macem-macem piranti panyimpenan kayata: USB flash drive, HDD, SSD lan RAID-susunan.

Fitur utama:

  • Tools kanggo nggarap sekat hard disk
  • Kemampuan kanggo ngganti nomer serial lan jeneng saka pemisahan utawa drive
  • Dhukungan saka macem-macem piranti panyimpenan
  • Kemampuan kanggo nggawe pelaku usaha bootable

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.
Gratis
Gampang nggunakake piranti lunak wis dirancang kanggo mbukak lan njaga komputer liwat jaringan lokal umum.
Gratis, nyoba
Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.
Demo
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep lan mulihake sistem ing sawetara klik tanpa nggunakake media bootable.
Gratis
Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.

Komentar ing AOMEI Partition Assistant

AOMEI Partition Assistant software sing gegandhengan

Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nguji kacepetan rekaman lan maca data saka hard disk ing mode lan kondisi sing beda-beda sing disetel dening pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka alat kanggo ndandani cacat fisik saka hard utawa floppy drive. Piranti lunak nawakake macem-macem mode operasi lan nyedhiyakake asil pindai sing rinci.
Ngundhuh
Demo
English
Iki minangka sistem sing komprehensif kanggo ngawasi status hard disk, sing ndeteksi kegagalan operasi utawa kasalahan disk sing beda lan nawakake macem-macem opsi kanggo ngatasi masalah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.
Ngundhuh
Gratis
English
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak dirancang kanggo nguji kinerja hard disk. Piranti lunak ngukur kecepatan maca data lan rekaman saka blok acak ukuran tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ndeleng informasi lengkap babagan struktur file saka hard disk lan ngoptimalake disk papan. Piranti lunak menehi sawetara Varian kanggo nampilake struktur isi ing disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Layanan game maya puter maneh game ing teknologi video streaming. Lunak nyedhiyakake puter maneh paling nuntut game ing piranti karo paramèter sistem kurang.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский
Iki minangka piranti lunak sing apik kanggo mriksa file musik sing rusak ing format MP3 lan nggambarake isi kesalahan kanthi grafis.
Ngundhuh
Nyoba
English
The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: