Cyberlink YouCam

Versi:
7.0.2316
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Cyberlink YouCam

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Cyberlink YouCam
Sistem operasi: Windows
Babagan: Webcam
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Cyberlink YouCam

Gambaran

Cyberlink YouCam – lunak kanggo nggedhekake Kapabilitas dhasar saka webcam. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe avatar, presentations video, video, 3D animasi efek, etc. Cyberlink YouCam mbisakake kanggo ngatur chats video lan aplikasi efek cepet, kayata pigura, saringan, distorsi lan efek emosi kanggo video saka webcam a. Cyberlink YouCam bisa mblokir akses menyang komputer ing anané saka pangguna lan bisa mbalekake dening ketepakan pasuryan pemilik karo gambar disetel minangka sandhi.

Fitur utama:

  • Presensi saka macem-macem efek lan saringan
  • Ngapikake video saka webcam Panjenengan
  • Organisasi video chatting
  • layar Jupuk
  • Kompatibel karo layanan populer

Komentar ing Cyberlink YouCam

Cyberlink YouCam software sing gegandhengan

lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo ngatur pitunjuk mouse liwat webcam sing nlacak gerakan kepala sing ngijini sampeyan kanggo mindhah kursor menyang area sing dikarepake ing layar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang nggunakake piranti lunak mundhak kesempatan saka webcam sak komunikasi ing chats video beda utawa utusan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat dirancang kanggo ngatur hotkeys. Software ngijini sampeyan kanggo ngawasi keystrokes ing keyboard, gerakan saka mouse lan karya saka piranti kontrol liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake paramèter sambungan internet. Lunak nyedhiyakake output paling gedhe bandwidth.
Ngundhuh
Gratis
English
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
browser iki nduwe pesawat pribadi fokus ing safety user privasi sak surfing web.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.
Ngundhuh
Nyoba
English
lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: