Cyberlink YouCam

Versi:
7.0.2316
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Cyberlink YouCam

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Cyberlink YouCam
Sistem operasi: Windows
Babagan: Webcam
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Cyberlink YouCam – lunak kanggo nggedhekake Kapabilitas dhasar saka webcam. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe avatar, presentations video, video, 3D animasi efek, etc. Cyberlink YouCam mbisakake kanggo ngatur chats video lan aplikasi efek cepet, kayata pigura, saringan, distorsi lan efek emosi kanggo video saka webcam a. Cyberlink YouCam bisa mblokir akses menyang komputer ing anané saka pangguna lan bisa mbalekake dening ketepakan pasuryan pemilik karo gambar disetel minangka sandhi.

Fitur utama:

  • Presensi saka macem-macem efek lan saringan
  • Ngapikake video saka webcam Panjenengan
  • Organisasi video chatting
  • layar Jupuk
  • Kompatibel karo layanan populer

Komentar ing Cyberlink YouCam

Cyberlink YouCam software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake paramèter sambungan internet. Lunak nyedhiyakake output paling gedhe bandwidth.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, 한국어
Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: