VideoMach

VideoMach

Versi:
5.15.1
Basa:
English

Ngundhuh VideoMach

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: VideoMach

Gambaran

VideoMach – editor video kanthi piranti maju kanggo ngowahi lan ngowahi. Antarane fitur perangkat lunak ana ing ngisor iki: nggawe klip video saka urutan gambar, nggabungake file audio lan video, pamisahake video kasebut ing audio lan gambar, extract trek audio utawa bagean saka video, ngowahi video cendhak menyang gambar animasi, etc. VideoMach ndhukung sebilangan besar format grafis lan dianggo kanthi format audio lan video sing populer. Piranti lunak nduweni sawetara fitur editor dhasar kayata ngowahi ukuran, rotate, nyepetake, ngowahi alon, ngowahi lan aplikasi efek visual sing beda kanggo video utawa gambar. VideoMach dilengkapi karo panganggo file sing diwangun ing piranti sing ngidini sampeyan ngowahi file media saka format siji menyang berkas liyane. Piranti lunak uga nawakake sampeyan nggunakake sawetara piranti sing ora biasa, salah sijine bisa muat file input lan nglakokne kabeh saringan sing diterapake, banjur ngétung total werna sing unik ing video.

Fitur utama:

  • Nggawe video saka urutan gambar
  • Nggabungake audio lan video
  • Nyetel codec audio lan video
  • Ngonversi video menyang GIF
  • Konfigurasi opsi konversi
  • Ngaplik macem-macem saringan

Komentar ing VideoMach

VideoMach software sing gegandhengan

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi video, download 4K utawa HD video, nggawe gelaran karo musik latar mburi lan ngowahi file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.
Ngundhuh
Gratis
English
Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français...
Piranti lunak dirancang kanggo proses kualitatif materi video kanthi nggunakake efek visual sing beda lan cepet ngunggah video rampung menyang internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak banget kanggo kolektor musik sing ngidini sampeyan ngatur perpustakaan media lan ngowahi metadata saka file audio.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Iki minangka video converter sing ndhukung akeh format lan setelan lanjut kanggo ngonversi DVD.
Ngundhuh
Nyoba
English
Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngrekam video saka layar komputer lan uga menehi komentar tumindak nalika rekaman amarga webcam utawa mikrofon sing disambungake.
Ngundhuh
Demo
English
Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: