VIPRE

Versi:
10.1.4.33
Basa:
English

Ngundhuh VIPRE

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: VIPRE
Wikipedia: VIPRE

Gambaran

Vipre – paket antivirus kanthi kabeh cara sing perlu kanggo nglindhungi ancaman sing muncul. Piranti lunak nglindhungi virus, trojan, ransomware, rootkit, spyware, eksploitasi, lan liya-liyane. Vipre kanthi aktif nglindhungi komputer kanthi ndhukung teknologi basis awan lan nglakoni analisis perilaku file kasebut ing mode wektu nyata kanggo ndeteksi ancaman anyar. Piranti lunak kasebut ngandhut antivirus email kanggo mblokir lampiran ala menyang email lan nglindhungi phishing. Uga Vipre nduweni setelan firewall fleksibel kanggo nglindhungi lalu lintas internet sing mlebu lan metu.

Fitur utama:

  • Mesin antivirus berkualitas tinggi
  • Pangreksan marang ransomware
  • Filter spam
  • Kaloro firewall
  • Setelan lanjutan

Komentar ing VIPRE

VIPRE software sing gegandhengan

Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus kasebut nduweni klien VPN sing wis dibangun lan tingkat proteksi komputer sing banget marang malware, lan kanthi efektif ndeteksi phishing kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus populer kanggo nglindhungi sistem marang macem-macem ancaman lan virus. Piranti lunak bisa kanggo mblokir robot jaringan lan matesi akses menyang situs web kanggo wong diwasa.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka layanan VPN sing ndhukung macem-macem jinis sambungan lan enkripsi, lan nyedhiyakake karya tanpa log aktivitas.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nransfer musik, file video lan foto saka iPhone menyang komputer, ngatur aplikasi lan data serep.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch, 中文...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: