Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: VIPRE
Wikipedia: VIPRE

Gambaran

Vipre – paket antivirus kanthi kabeh cara sing perlu kanggo nglindhungi ancaman sing muncul. Piranti lunak nglindhungi virus, trojan, ransomware, rootkit, spyware, eksploitasi, lan liya-liyane. Vipre kanthi aktif nglindhungi komputer kanthi ndhukung teknologi basis awan lan nglakoni analisis perilaku file kasebut ing mode wektu nyata kanggo ndeteksi ancaman anyar. Piranti lunak kasebut ngandhut antivirus email kanggo mblokir lampiran ala menyang email lan nglindhungi phishing. Uga Vipre nduweni setelan firewall fleksibel kanggo nglindhungi lalu lintas internet sing mlebu lan metu.

Fitur utama:

  • Mesin antivirus berkualitas tinggi
  • Pangreksan marang ransomware
  • Filter spam
  • Kaloro firewall
  • Setelan lanjutan
VIPRE

VIPRE

Versi:
11.0.5.203
Basa:
English

Ngundhuh VIPRE

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing VIPRE

VIPRE software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: