WindowsKeamananAntivirusesBitdefender Antivirus Free
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Bitdefender Antivirus Gratis – piranti lunak kanthi cara perlindungan efektif kanggo nyegah virus nginfèksi komputer. Piranti lunak nggunakake tandha virus lan teknologi prilaku kanggo ndeteksi lan mblokir kegiatan sing curiga, malware lan spyware, trojan, rootkit, lan ancaman lanjut liyane. Bitdefender Antivirus Gratis njamin pangayoman marang ancaman anyar lan ora dingerteni thanks kanggo teknologi cloud. Piranti lunak nggabungake jinis pindai sing beda menyang mekanisme pindai manual sing kanthi teliti mriksa sistem kanggo aktivitas mbebayani. Bitdefender Antivirus Gratis dilengkapi sistem kanggo nglindhungi komputer saka penipuan internet, kang ngalangi upaya situs web palsu kanggo ngrebut data panganggo rahasia. Piranti lunak nderek kawicaksanan minimalisme, saengga nduweni desain antarmuka sing prasaja kanthi fitur-fitur utama.

Fitur utama:

  • Metode deteksi ancaman heuristic
  • Pangreksan nglawan serangan web
  • Pemblokiran malware lan pangolahan sing didhelikake
  • Proteksi penipuan internet
  • Periksa file cerdas
Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Free

Versi:
1.0.17.164
Basa:
English

Ngundhuh Bitdefender Antivirus Free

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Free software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: