Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Free

Versi:
1.0.15.77
Basa:
English

Ngundhuh Bitdefender Antivirus Free

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Bitdefender Antivirus Free
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Bitdefender Antivirus Gratis – piranti lunak kanthi cara perlindungan efektif kanggo nyegah virus nginfèksi komputer. Piranti lunak nggunakake tandha virus lan teknologi prilaku kanggo ndeteksi lan mblokir kegiatan sing curiga, malware lan spyware, trojan, rootkit, lan ancaman lanjut liyane. Bitdefender Antivirus Gratis njamin pangayoman marang ancaman anyar lan ora dingerteni thanks kanggo teknologi cloud. Piranti lunak nggabungake jinis pindai sing beda menyang mekanisme pindai manual sing kanthi teliti mriksa sistem kanggo aktivitas mbebayani. Bitdefender Antivirus Gratis dilengkapi sistem kanggo nglindhungi komputer saka penipuan internet, kang ngalangi upaya situs web palsu kanggo ngrebut data panganggo rahasia. Piranti lunak nderek kawicaksanan minimalisme, saengga nduweni desain antarmuka sing prasaja kanthi fitur-fitur utama.

Fitur utama:

  • Metode deteksi ancaman heuristic
  • Pangreksan nglawan serangan web
  • Pemblokiran malware lan pangolahan sing didhelikake
  • Proteksi penipuan internet
  • Periksa file cerdas

Piranti lunak sing padha

Nyoba
Iki minangka solusi antivirus modern kanggo ningkatake pangayoman data pribadhi marang serangan web, penipuan, spam, rootkit, ransomware, lan spyware.
Nyoba
Iki minangka antivirus kanthi proteksi multi tingkat marang ransomware, algoritma modern saka pangayoman marang ancaman maya lan firewall kanggo ngontrol sambungan jaringan.
Nyoba
Iki minangka produk antivirus modern kanggo nglindhungi komputer saka ancaman sing paling mbebayani, nglawan serangan web, nglawan penipuan lan nyimpen data privasi.

Komentar ing Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Free software sing gegandhengan

Iki minangka antivirus populer kanggo perlindungan PC dasar marang virus saka macem-macem jinis lan perlindungan aktivitas ing internet marang ancaman paling anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus modern iki digunakake kanggo nglindhungi komputer marang piranti lunak angkoro, ndeteksi situs web sing mbebayani, mblokir virus lan nyegah nyolong data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo nglindhungi komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyelehake file kasebut ing karantina.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus dipercaya karo teknologi modern kanggo mesthekake Proteksi lengkap sistem. Uga lunak ndhukung sawetara pribadi tambahan kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus nduweni tingkat ancaman deteksi sing aman lan langkah-langkah keamanan tambahan kanggo surfing web utawa belanja online.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Antivirus iki nduweni fitur dasar kanggo nglindhungi PC saka malware lan spyware lan ndhukung teknologi penapisan web kanggo ndeteksi lan mblokir situs web mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus kasebut nduweni klien VPN sing wis dibangun lan tingkat proteksi komputer sing banget marang malware, lan kanthi efektif ndeteksi phishing kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak antivirus sing nduweni penghargaan iki nyedhiyakake kabeh langkah keamanan sing perlu lan nggawe lingkungan dipercaya sing direksa marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo njupuk informasi rinci babagan sistem operasi. Piranti lunak nampilake karakteristik hardware diinstal.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak multifungsi sing bisa nglacak hardware akeh sing disambungake menyang jaringan lan menehi informasi pangguna babagan kahanan kritis kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyithak dokumen lan foto ing sembarang printer ing jaringan umum. Sampeyan bisa pratinjau dokumen sadurunge ngirim menyang printer jarak jauh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: