Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: VLC
Wikipedia: VLC

Gambaran

VLC – pamuter media kanggo muter file audio lan video sing paling format. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo ngatur file audio mungel, kualitas gambar video, sinkronisasi saka subtitles lan trek audio, karya karo efek video, etc. VLC ngijini sampeyan kanggo recode file media menyang format perlu kanggo cara cocok Broadcast. Nggunakake pamuter media VLC sampeyan bisa muter radio internet, ngrungokake podcast lan nonton streaming video. Uga VLC interaksi karo browser populer sing mbisakake kanggo muter isi media liwat internet.

Fitur utama:

  • Ndhukung paling saka format file
  • Nomer akeh codecs
  • Sync ing trek audio lan subtitles
  • A pesawat saka efek lan saringan
  • Ndeleng video streaming

Gambar:

VLC
VLC
VLC
VLC
VLC
VLC
VLC
VLC

VLC

Versi:
3.0.8
Arsitektur:
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh VLC

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing VLC

VLC software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: