Virtual CloneDrive

Versi:
5.5
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Virtual CloneDrive

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: CD & DVD gambar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Virtual CloneDrive

Gambaran

Virtual CloneDrive – lunak kanggo niru ing CD lan DVD optik drive. software nggawe drive virtual endi disk bisa diundhuh kanthi otomatis. Virtual CloneDrive ngijini sampeyan kanggo nggawe nomer perlu drive virtual karo dhukungan saka populer format gambar disk. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sajarah drive bubar dipasang, copot drive sak extract lan Penyang input utawa output. Virtual CloneDrive wis antarmuka intuisi lan nganggo sumber tithik sistem.

Fitur utama:

  • Ndhukung populer format gambar disk
  • Emulation saka CD, DVD lan Blu-ray
  • Ndhukung rolas saka drive virtual bebarengan
  • Nyimpen sajarah gambar bubar dipasang

Komentar ing Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat trep kanggo bisa karo disk images. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar utawa diobong kanggo disk.
Ngundhuh
Gratis
English
Sarana kanggo nggawe gambar disk karo dhukungan saka macem-macem format. Piranti lunak mbisakake kanggo ngobong data ing disk lan lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat dipriksa cakram lan gambar disk kanggo Xbox 360. lunak ndhukung mode otomatis saka kesalahan-koreksi saka gambar disk sawise lulus saka pangayoman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak iki ngrampungake disk virtual lan nggawe file gambar saka format sing beda-beda. Piranti lunak nggawe sawetara disk virtual bebarengan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka video converter sing ndhukung akeh format lan setelan lanjut kanggo ngonversi DVD.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka countdown timer kanthi maca visual ing jam grafis lan kemampuan kanggo nyetel wektu wiwitan sajrone detik.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngoptimalake gambar digital kanggo tujuan nggoleki ing internet lan ndhukung modul kanggo perbandingan instan asli karo gambar sing diowahi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: