Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive

Versi:
5.5
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Virtual CloneDrive

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: CD & DVD gambar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Virtual CloneDrive

Gambaran

Virtual CloneDrive – lunak kanggo niru ing CD lan DVD optik drive. software nggawe drive virtual endi disk bisa diundhuh kanthi otomatis. Virtual CloneDrive ngijini sampeyan kanggo nggawe nomer perlu drive virtual karo dhukungan saka populer format gambar disk. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sajarah drive bubar dipasang, copot drive sak extract lan Penyang input utawa output. Virtual CloneDrive wis antarmuka intuisi lan nganggo sumber tithik sistem.

Fitur utama:

  • Ndhukung populer format gambar disk
  • Emulation saka CD, DVD lan Blu-ray
  • Ndhukung rolas saka drive virtual bebarengan
  • Nyimpen sajarah gambar bubar dipasang

Komentar ing Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive software sing gegandhengan

Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Sarana kanggo nggawe gambar disk karo dhukungan saka macem-macem format. Piranti lunak mbisakake kanggo ngobong data ing disk lan lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat dipriksa cakram lan gambar disk kanggo Xbox 360. lunak ndhukung mode otomatis saka kesalahan-koreksi saka gambar disk sawise lulus saka pangayoman.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki ngrampungake disk virtual lan nggawe file gambar saka format sing beda-beda. Piranti lunak nggawe sawetara disk virtual bebarengan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat trep kanggo bisa karo disk images. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar utawa diobong kanggo disk.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka notebook kanggo nulis cathetan, tugas penting utawa acara. Piranti lunak iki ngandhut alat sing ngemot ing cathetan wektu tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Instrument kanggo defragment hard drive lan file kapisah. Mindai lunak lan nampilake informasi rinci babagan disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nemtokake werna saka piksel kang kursor mouse nuduhake kanggo. lunak nampilake warna piksel ing sawetara format umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak kanggo nonton konten video saka produser film favorit, seri TV lan acara TV minangka Netflix, Hulu, HBO lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka editor teks kanthi wektu nanggepi sing apik sing ndhukung akeh basa pamrograman lan alat kanggo karya sing produktif karo kode.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pamuter lengkap puter maneh file audio lan video. Uga pamuter ndhukung puter maneh podcast lan stasiun radio.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: