Sistem operasi: Windows
Babagan: Burn CD & DVD
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Driver Disk Virtual ImDisk – alat sing apik kanggo dipasang disk virtual, disk floppy utawa CD lan DVD saka file gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan nginstal disk maya ing RAM, saéngga nyegah file sakcepete sistem lan terus-terusan ngetren. Sadurunge nginstal disk virtual, ImDisk Virtual Disk Driver nawakake sampeyan milih setelan sing perlu, kalebu ukuran, jeneng disk, papan ing fisik utawa RAM. Sadurunge masang disk virtual, ImDisk Virtual Disk Driver nawakake sampeyan milih setelan sing dibutuhake, ing antarane ukuran, jeneng disk, papan ing memori memori aksesoris utawa acak. Piranti lunak ndhukung fitur kanggo nggawe ruang disk anyar, format, buffer, ngandhani babagan kesalahan, nginstal menyang papan panyimpen khusus, lsp. Ndhuwur disk disk ImDisk mbutuhake katrampilan pangguna canggih lan minangka solusi sing apik kanggo dampak positif kanggo kinerja sistem sakcepete wektu nalika komputer diuripake lan data sing ora dibutuhake disimpen ing RAM.

Fitur utama:

  • Penciptaan disk maya ing RAM
  • Dampak positif ing sistem kacepetan sakabèhé
  • Nggawe disk maya kanggo operator panyimpenan
  • A sawetara setelan lan fungsi
ImDisk Virtual Disk Driver

ImDisk Virtual Disk Driver

Versi:
2.0.10
Basa:
English

Ngundhuh ImDisk Virtual Disk Driver

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing ImDisk Virtual Disk Driver

ImDisk Virtual Disk Driver software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: