Waterfox

Versi:
56.2.5
Basa:
English

Ngundhuh Waterfox

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Waterfox
Wikipedia: Waterfox

Gambaran

Waterfox – wèb dhuwur-kinerja karo dhukungan saka modern standar. Piranti lunak iki adhedhasar ing kode sumber saka browser populer lan optimized kanggo nindakake tugas ing wektu cendhak wektu. Waterfox ndhukung karya majeng karo tab, pop-up Blok, mode pribadi, input prediktif ing baris alamat, ndeleng kode kaca, etc. Waterfox nduweni pribadi fleksibel kanggo ngatur browser kanggo préférènsi individu lan syarat. Waterfox ngijini sampeyan kanggo nyelarasake tetenger, sandhi utawa data liyane ing antarane piranti lan nyambungake plagins saka Mozilla Firefox.

Fitur utama:

  • support lengkap tab
  • Pop-up
  • Dibangun ing modul sandhi lan downloads
  • sinkronisasi data Cloud
  • Ndhukung akeh Plugins

Komentar ing Waterfox

Waterfox software sing gegandhengan

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
The browser sing wis support majeng tab. Piranti lunak bisa ngundhuh isi audio lan video saka beda tanpa aplikasi bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English, Tiếng Việt
Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Lan lunak kanggo nggunakake gampang waras data saka macem-macem ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Piranti lunak ndhukung hard drive lan sistem file saka macem-macem.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: