Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Output Messenger

Gambaran

Output Messenger – utusan ngarahake kanggo nambah kerjasama bebarengan efektif antarane anggota tim. Piranti lunak nawakake akeh cara kanggo olahpesen cepet, kalebu obrolan pribadi lan grup, surat internal, konferensi swara lan video, enggo bareng desktop remot, cathetan lan pangeling nggawe, etc. Output Messenger dirancang minangka utusan klien-server sing solusi banget kanggo nglindhungi data sing ditularaké liwat jaringan lokal utawa VPN. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi pesen cepet ing kabeh piranti sampeyan karo akun mlebu sing padha. Output Messenger ngijini sampeyan kanggo njupuk layar desktop, ngedit gambar lan enggo bareng karo kanca-kanca sampeyan langsung. Piranti lunak uga bisa nglindhungi obrolan nglawan jaringan eksternal kanthi enkripsi lan nggabungake aplikasi favorit liwat API.

Fitur utama:

  • Panggilan swara lan video
  • Sambungan desktop sing adoh
  • Grup chatting lan fungsi enggo bareng file
  • Clipper layar
  • Cathetan lan pangeling
  • Integrasi karo aplikasi eksternal
Output Messenger

Output Messenger

Produk:
Versi:
1.9.40
Arsitektur:
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh Output Messenger

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Output Messenger

Output Messenger software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: