WinPcap

WinPcap

Versi:
8.5
Basa:
English

Ngundhuh WinPcap

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinPcap
Wikipedia: WinPcap

Gambaran

WinPcap – lunak kanggo nyegat jaringan Paket sadurunge sing nggayuh dening kertu jaringan. WinPcap nduwe pesawat pribadi jaringan, kalebu analyzers protokol, alat jaringan, deteksi gangguan jaringan, generator lalu lintas, pribadi testing jaringan lan sapiturute piranti lunak performs nyaring paket ing tingkat kernel, ngandhut sawijining wadhah mesin statistik jaringan lan ndhukung paket remot dijupuk. WinPcap ngandhut pembalap kanggo maca Paket, sing kasedhiya ing kertu jaringan lan perpustakaan-tingkat kurang kanggo sesambungan karo pembalap jaringan.

Fitur utama:

  • Interception Paket jaringan
  • Test Network
  • Remote paket Jupuk

Komentar ing WinPcap

WinPcap software sing gegandhengan

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka pemindai cepet multi-thread sing disambungake menyang jaringan sing nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo saben alamat IP sing dideteksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Iki minangka alat kanggo nganalisa titik akses nirkabel lan tumindak tartamtu kanggo ndandani sinyal sing lemah saka titik akses Wi-Fi utawa WLAN.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Iki gampang kanggo nggunakake jaringan scanner kanggo nganalisa jaringan lokal, karo pesawat fungsi sing dirancang kanggo kontrol remot komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka piranti lunak multifungsi sing bisa nglacak hardware akeh sing disambungake menyang jaringan lan menehi informasi pangguna babagan kahanan kritis kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pesawat free keperluan jaringan sing digabungake menyang lunak single. Kesempatan sudhut saka kontrol jaringan sing kasedhiya kanggo pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Utawa iki nampilake kabeh piranti lunak lan layanan sing disambungake menyang jaringan kanthi protokol TCP. Piranti lunak bisa mateni pangolahan lan ngakhiri koneksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ndeteksi piranti sing disambungake menyang jaringan. Sawise pindai rampung, pangguna nampa informasi rinci ing saben piranti sing ana.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch...
Piranti lunak bakal ngawasi lan nganalisa aktivitas jaringan kanthi maneka warna kemampuan penyaringan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur cathetan, sing ndhukung kerja sama material lan nyelarasake kabeh piranti panganggo.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka layanan VPN sing ndhukung macem-macem jinis sambungan lan enkripsi, lan nyedhiyakake karya tanpa log aktivitas.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: