Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Wireshark
Wikipedia: Wireshark

Gambaran

Wireshark – lunak sing migunani dirancang kanggo njelasno lalu lintas jaringan komputer. Piranti lunak ndhukung protokol, kayata dns, fddi, ftp, http, icq, IPv6, irc, netbios, NFS, nntp, TCP, x25 etc Wireshark mangertèni struktur akeh protokol jaringan, ngidini kanggo disassemble jaringan Paket lan nampilake Nilai saben lapangan ing protokol ing sembarang tingkat. Piranti lunak dianggo karo akeh format data input lan mbisakake kanggo mbukak file sing digunakake dening piranti lunak liya.

Fitur utama:

  • Ndhukung nomer akeh protokol
  • Kemampuan kanggo nyimpen lan ndeleng disimpen sadurunge jaringan lalu lintas
  • Wide kemungkinan kanggo nggawe macem-macem statistics
Wireshark

Wireshark

Produk:
Versi:
3.2.2
Arsitektur:
32 dicokot (x86)
Basa:
English, Deutsch

Ngundhuh Wireshark

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Wireshark

Wireshark software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: