Wireshark

Produk:
Versi:
2.6.1
Arsitektur:
32 dicokot (x86)
Basa:
English, Deutsch

Ngundhuh Wireshark

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Wireshark
Wikipedia: Wireshark

Gambaran

Wireshark – lunak sing migunani dirancang kanggo njelasno lalu lintas jaringan komputer. Piranti lunak ndhukung protokol, kayata dns, fddi, ftp, http, icq, IPv6, irc, netbios, NFS, nntp, TCP, x25 etc Wireshark mangertèni struktur akeh protokol jaringan, ngidini kanggo disassemble jaringan Paket lan nampilake Nilai saben lapangan ing protokol ing sembarang tingkat. Piranti lunak dianggo karo akeh format data input lan mbisakake kanggo mbukak file sing digunakake dening piranti lunak liya.

Fitur utama:

  • Ndhukung nomer akeh protokol
  • Kemampuan kanggo nyimpen lan ndeleng disimpen sadurunge jaringan lalu lintas
  • Wide kemungkinan kanggo nggawe macem-macem statistics

Komentar ing Wireshark

Wireshark software sing gegandhengan

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka pemindai cepet multi-thread sing disambungake menyang jaringan sing nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo saben alamat IP sing dideteksi.
Ngundhuh
Gratis
English
The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語
piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: