Wireshark

Produk:
Versi:
2.6.5
Arsitektur:
32 dicokot (x86)
Basa:
English, Deutsch

Ngundhuh Wireshark

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Wireshark
Wikipedia: Wireshark

Gambaran

Wireshark – lunak sing migunani dirancang kanggo njelasno lalu lintas jaringan komputer. Piranti lunak ndhukung protokol, kayata dns, fddi, ftp, http, icq, IPv6, irc, netbios, NFS, nntp, TCP, x25 etc Wireshark mangertèni struktur akeh protokol jaringan, ngidini kanggo disassemble jaringan Paket lan nampilake Nilai saben lapangan ing protokol ing sembarang tingkat. Piranti lunak dianggo karo akeh format data input lan mbisakake kanggo mbukak file sing digunakake dening piranti lunak liya.

Fitur utama:

  • Ndhukung nomer akeh protokol
  • Kemampuan kanggo nyimpen lan ndeleng disimpen sadurunge jaringan lalu lintas
  • Wide kemungkinan kanggo nggawe macem-macem statistics

Komentar ing Wireshark

Wireshark software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka alat kanggo nganalisa titik akses nirkabel lan tumindak tartamtu kanggo ndandani sinyal sing lemah saka titik akses Wi-Fi utawa WLAN.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak multifungsi sing bisa nglacak hardware akeh sing disambungake menyang jaringan lan menehi informasi pangguna babagan kahanan kritis kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki gampang kanggo nggunakake jaringan scanner kanggo nganalisa jaringan lokal, karo pesawat fungsi sing dirancang kanggo kontrol remot komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pemindai cepet multi-thread sing disambungake menyang jaringan sing nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo saben alamat IP sing dideteksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kuat kanggo kaamanan informasi perusahaan. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngawasi kegiatan lan generate laporan kanggo wektu pesti.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Español...
Piranti lunak bakal ngawasi lan nganalisa aktivitas jaringan kanthi maneka warna kemampuan penyaringan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ndeteksi piranti sing disambungake menyang jaringan. Sawise pindai rampung, pangguna nampa informasi rinci ing saben piranti sing ana.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch...
Pesawat free keperluan jaringan sing digabungake menyang lunak single. Kesempatan sudhut saka kontrol jaringan sing kasedhiya kanggo pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Gampang kanggo nggunakake rate file media saka macem-macem jinis. Piranti lunak ndhukung konfigurasi saka macem-macem opsi lan nambah efek tartamtu sak konversi.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo digambar nganggo mouse kursor utawa tablet grafis. Piranti lunak ndhukung karya ing sawetara lapisan lan nemtokake gaya tekanan saka sikat ing kanvas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: