R-Studio

Versi:
8.8.171.951
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh R-Studio

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: R-Studio

Gambaran

R-Studio – lunak banget kanggo waras data ilang lan file. R-Studio ngijini sampeyan kanggo waras file saka hard drive, lampu kilat drive, drive optik lan piranti liyane. Piranti lunak ndhukung sistem file populer lan ngijini kanggo mindhai ing ngarsane data ilang. R-Studio recovers data sing padha ilang minangka asil saka serangan virus utawa rusak lan dibusak sekat. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar saka Recovery. R-Studio uga klebu dibangun ing panampil, kang ndhukung format file populer.

Fitur utama:

  • Recovery trep data lan file ilang
  • Dhukungan kanggo file sistem populer
  • Kontrol remot
  • Dibangun ing panampil

Komentar ing R-Studio

R-Studio software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki ngrampungake disk virtual lan nggawe file gambar saka format sing beda-beda. Piranti lunak nggawe sawetara disk virtual bebarengan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Lan lunak kanggo nggunakake gampang waras data saka macem-macem ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Piranti lunak ndhukung hard drive lan sistem file saka macem-macem.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyelehake data saka sumber lokal utawa eksternal kanthi nggunakake cara sing beda lan milih tingkat kompresi cadangan.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Deutsch...
Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, 한국어
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe cadangan kabeh harddisk utawa data kapisah. Piranti lunak ndhukung tingkat kompresi lan rekaman sing dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English
Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Data cadangan data kasebut. Piranti lunak mbisakake nylametake salinan kasebut ing operator data, mesin lokal utawa FTP-server.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing Dj-studio kanggo nggawe anggota musik lan campur karo sawetara saka sudhut pribadi. Lunak njamin kualitas Reproduksi swara format audio beda.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka menu Mulai portabel banget sing ngamot file, folder, aplikasi lan nggawe hierarki dhewe kanggo gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: