Miro

Versi:
6
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Miro

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Miro
Wikipedia: Miro

Gambaran

Miro – a pamuter media fungsi karo dhukungan saka format populer kanggo muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video ing dhuwur kualitas lan nelusuri utawa ndownload file video saka macem-macem layanan. Miro bisa ngowahi file media menyang format populer lan macem-macem format kanggo piranti portebel. Piranti lunak ndhukung fungsi langganan kanggo saluran utawa blog video lan mbisakake kanthi otomatis ngundhuh file anyar.

Fitur utama:

  • Playing file video in high quality
  • Searches lan undhuhan file video saka layanan populer
  • Ngowahi file menyang macem-macem format

Komentar ing Miro

Miro software sing gegandhengan

Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Pamuter media fungsi karo dhukungan saka kolom kanggo proses file audio lan video. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kualitas puter maneh file media.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Pamuter media misuwur karo dhukungan setelan beda kanggo puter maneh berkas kualitas. Uga lunak ngijini kanggo ndeleng file ora sacara kebak dimuat utawa rusak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Instrument kanggo mbukak kunci file sing dikunci dening pangolahan sistem. Nanging ndhukung eliminasi macem-macem kasalahan sistem sak karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: